HeaderTv-seriern Girls hade premiär i April förra året och är nu igång med sin andra säsong. Det är nu även spikat att dem får en tredje säsong så här har vi lite att se framemot åtminstonde.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Jag har skickat personligt brev till 14 stycken arbeten nu. Lite extra pengar i åtminstonde sommar måste gå vägen.. snälla, snälla, snälla. Jag kan vara duktig faktiskt. Och jag vill göra lite nytta. Har anmält mig som frivillig på rödakorset också eh ja. Godnatt!

Likes

Comments


De här avsnittet var väldigt bra och mycket hände. Att Toby var med i the A team visste vi visserligen redan men nu vet alltså även Spencer om det. Jag tycker nog att det var lägligt att hon kom på honom med det för hon har varit lite för jobbig på senaste tiden. Bra att Byron (Arias pappa) berättade allt som hände dagen Ali försvann och att han inte är en ond person är för det bästa. Meredith är bara ursh så hoppas att hon är borta för gott men den saken är såklart aldrig säker.

Likes

CommentsJag tycker att avsnitten blir bättre och bättre. Handligen med Sasha är ganska intressant även om det är ganska uppenbart att det på ett eller annat sätt kommer att lösa sig. Känner nästan på mig att Mischelle kommer att hjälpa till i slutändan.

Likes

Comments


Nu har de allra flesta serierna börjat igen efter ett litet uppehåll under vintern. Denna vecka startade även vårat älskade hart of Dixie
Det många nog har sett framemot är att se hur Zoe och Wades förhållande är och vi fick väl ett smakprov på det. Fint i början på avsnittet, vad håller ni på med? i mer än halva och fint i slutet. Men i slutändan så är det nog rätt att de är dem och att Zoe inte valde George eller någon annan istället. Jag vill bara lägga till att jag faktiskit gillar George men han är menad för någon annan än Zoe helt enkelt. Vill ha lite mer George och Tansy scener i denna säsong för jag tror att dem kan bli ett väldigt fint par eller nej, de är dem nog redan :).

Likes

Comments

Ett nytt ansikte i bunheads och jag tror att de är bra att de kommer någon ny och personen i frågan skulle kunna röra om lite men den som väntar får se. Pratar inte Carl nästan exakt likadant som Jess Mariano (Milo ventimiglias karaktär i gilmore girls)? Vill se en riktigt story mellan Sasha och den där killen hon träffar i smyg men Michelle skrämmer alltid bort stackarn och sedan får vi inte mera se men några avsnitt kvar på säsongen är det så kanske något bra är påväg. Tyckte att de här avsnittet var bra och det hände mer än vanligt vilket är väldigt bra. Visserligen är jag inte den som måste ha ett action drama i allt jag ser på men lite händelser är vi nog värda att se. 

Mer kommer att hända. Bland annat så kommer en familjemedlem till Michelle dyka upp. Jag gissar på hennes bror då personen i fråga spelas av Sutton Fosters reallife brother. Det kommer nog att bli kul. Även Liza Weil (Paris från gilmore girls) kommer att medvärka igen och kommer att spela Trulys syster igen.

Likes

Comments


Jag kan inte hjälpa det men jag tycker nästan lite synd om Adam. Han var personen jag gillade minnst i säsong ett men i den här säsongen har han visat en liten anna sida av sig själv. Egentligen inte en bättre sida men det känns som han befinner sig i en otrygg sitts just nu vilket iof inte är konstigt alls med tanke på vad som händer.

Likes

Comments

Måndagar - Girls
Tisdagar - How i met your mother, Bunheads
onsdagar - Hart of Dixie, Pretty little liars, dont trust the bitch, Parenthood.
Torsdagar - INGET PÅ TORSDAGAR GÅR DOCK MASSA BRA PÅ SVENSK TV
Fredagar 
- Carrie diaries, Vampire diaries.

Funderar på att börja följa
true blood (igen, sett två första säsongerna).
Switched at birth (tisdagar)

men jag bestämmer mig för att ge upp
90210

följer även Secret life och skins som båda kommer tillbaka i mars och dem är båda två inne på deras sista säsong.

Likes

Comments

Favoritavsnitt: 1×02 - Vagina panic

Favoritkaraktär: Shoshanna

Favoritpar: Marnie/Charlie

Bäst i säsongen: Det var små detaljer som gjorde denna serie till vad den är. Avsnitten är en halvtimme långa, har ni hört en mer perfekt längd? nej, de har ni antagligen inte. Karaktärerna är väldigt olika och ja, allt faller på plats direkt och de blir ganska perfekt då.

Värst i säsongen: Jag kunde ibland störa mig lite på Adam och hur han beetede sig men det var nästan det. Ville inte att de skulle bli som de blev mellan Marnie och Charlie mest för att jag gillar båda deras karaktärer men vi vet inte hur det går i säsong två - de kanske bli bra.

Övriga kommentarer: Glatt överraskad över denna serie är jag om jag ska vara helt ärlig. Trodde inte att den skulle vara speciellt bra men den är väldigt bra och också realistisk och de är nästintill ingen serie som verkligen är det (eller ska vi säga ingen, inte på dehär sättet alla fall). Säsong två satte igång i söndags/måndags och tror att den säsongen kan bli ännu bättre.

Likes

Comments