Header


Det här avsnittet var faktiskt väldigt bra. Möjligen kanske de bästa av hela serien. Enligt imdb så ska det komma en säsong två men jag har inte läst säkra besked om det någon annanstans så jag väntar nog lite innan jag hurrar för vill inte bli besviken om det inte skulle stämma.

Avsnittet var bra alla fall. Michelle gick på en dans-audition. Ginny blev av med oskulden fast vi fick inget se för det hade redan hänt så jag hoppas på en fortsatt story ang det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Carlton ska alltså läggas ner lärde vi oss av detta avsnitt så det kanske inte var ett smart drag av Melody att gå till skolledningen och tjafsa ang de icke döva personerna. Visst, 50 nya icke-döva elver är en hel del men känns lite överdrivet ibland. I detta fall så gick det även fel. Synd men ibland ska hemska saker hända för att man ska kunna lära sig en läxa av det.

Att Regina börjat dricka igen känns tråkigt eftersom hon inte gjort de på elva år men jag hoppas verkligen att hon sköter det bra eller bara slutar med det en gång för alla.

Jag gillar Noah och Bay tillsammans men visst känns det ganska så uppenbart att det kommer att bli Daphne och Noah i framtiden? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det eftersom jag gillar Noah. Daphne skulle bara såra honom ändå men vi får se hur det blir.

Likes

Comments

Det kanske inte är speciellt många som vet om det men jag är crazy in love with spiderman. Spiderman-filmerna är baserade på en serietidning under samma namn (vilket många andra filmer om hjältar är tex. superman). Tidningen har skrivit sedan 1962. Peter Parker som är huvudet bakom spiderman dog i en av många strider mellan gott och ont för ungefär två år sedan. Spiderman serien lever dock kvar och kommer att göra det länge då Doctor Octopus tagit över hans kropp. Miles Morales heter dock personen som tagit över Spidermans uppdrag - vet inte hur det går för honom då jag nästan inte är insatt i tidningarna alls. Det jag vet om honom är att han är Afroamerikan och från Brooklyn, new york.
 
The Amazing Spider-Man hade premiär i sommras och är en ny SM filmserie. Film nummer två kommer att ha premiär 2014 och filmas just nu. I den tidigare spiderman trilogin (som egentligen skulle bli mer än bara en trilogi men avbröts efter tre filmer då exempelvis huvupersonen inte längre ville vara med) har vi fått se kärlekshistorian mellan Peter Parker och Mary-jane Watson. I den nya spiderman filmen medvärkade hon inte men trodde ni att vi skulle vara utan Mary-jane förevigt så har ni såklart väldigt fel för snart dyker hon upp igen - självklart med en ny skådespelare än innan.

Shailene Woodley kommer att spela Mary-jane. Känner ni igen henne är det troligen från tv-serien Secret life som hon medvärkat i sedan 2008 (eller en film jag skrev om i två inlägg ner). Dock kan Shailene forsätta som Mary-jane då hennes serie är inne på deras sista säsong och den är även helt och hållet klarfilmad. Personligen tror jag att hon kan passa bra in i rollen som MJ.

Likes

Comments

Samtidigt som den här filmen är ganska tragisk och jobbig så är det samtidigt väldigt söt och välgjord. Jag tyckte att det var kul att se Shailene Woodley i en filmroll för jag har bara sett henne i serier tidigare. Dessutom så hatade jag inte hennes karaktär med tanke hur mycket jag inte gillar Amy i Secret life menar jag. Skulle jag påstå att filmen är sevärd? Ja, för det är den heltklart. Inte den bästa jag sett på länge men den har en helt okej handling och håller sig på en bra nivå så att jag ska finna intresse och se klart den. Betyg? 3 av 5.
 
Handling: Matt King är både en odräglig man till sin fru och sina två döttrar. Men då hans fru råkar ut för en båtolycka blir hans värld helt omvänd och måste försöka knyta sina band tillbaka med barnen och tänka på sin framtid.

Skådespelare: George Clooney - Matt. Shailene Woodley - Alexandra. Amara Miller - Scottie. MED FLERA.

Likes

Comments


Det var hela två säsonger sedan säsong sex. I säsong sex grät jag för första gången åt en komedi-serie. Ska vi kalla HIMYM komedi nu mera? Det är mycket mer drama-känsla nu än i de tidigare säsongerna kanske både bra och dåligt men ja, ganska bra enligt mig.

Vi är alltså som vi då alla förstår inne i säsong åtta (näst sista säsongen ever förövrigt). I de här avsnittet besökte The Capten oss (Orson från Desperate housewife). Honom har vi inte sett sedan säsong sex. Avsnittet skulle utspela sig 1,5 år tillbaka. Bra avsnitt? Ja fast vi vill se Robin & Barneys bröllop nu och inte gå tillbaka en massa.

Likes

Comments

Idag fyller en av mina bästavänner (och kanske även den jag kännt längst) 22 år gammal.. Grattis Pierren! Här är en bild från när vi var 15... Ja, jag kanske inte syns så bra men födelsedagsbarent ska ju stå i centrum..

Idag är det måndag och jag har varit ledig hela dagen och bara varit hemma. Gick och tränade på eftermiddagen sedan kom min storasyster hem och umgicks med oss. Imorgon ska jag upp tidigt så tänkte gå och lägga mig snart. Ska på möte hos studievägledaren och tar då bussen som går 09:11 (ja, de är tidigt för mig). Sedan åker jag hem till Johan. PUSS

Likes

Comments

Märkte ganska snabbt att jag uppenbarligen var för gammal för denna film då jag nu antar att publiken till denna ska vara yngre än mig men jag har älskat Miley Cyrus i gamla dar så låt mig. Filmen i sig var ändå helt okej och lättsam. Ibland kan dessutom dessa lättsama filmer vara hur bra som helst att ha för även om en väldigt känslig drama film verkligen är de bästa som finns så är det inte alltid läge för sådana filmer. Slutet var bra även om vi nu vet iförväg att det antagligen kommer att sluta lyckligt. Ett plus för att man kände igen ett antal av skådeseplarna. Betyget blir helt okej, 2,5 av 5 skulle jag ge i betyg.

Handling: Molly är en vass, street-smart och tuff privatdetektiv som arbetar åt hennes pappa tills han får sitt jobb tillbaka. När Molly får ett jobberbjudande från FBI så måste hon gå undercover för att rädda en före detta gangsters dotter. Molly tvingas då att förändra sin personlighet till en icke-vulgär, sofistikerad college student.

Skådespelare: Miley Cyrus - Molly. Jeremy Piven - Armon. Mike O'Malley - Mollys pappa.
Kelly Osbourne - Becky.  Lauren Mcknight - Alex. Megan Park - Cotton. Joshua Bowman - Nicholas.
Matthew Settle - professor Talloway. Eloise Mumford - Sasha. MED FLERA.

Likes

Comments

Måndag - Var med Johan. Har inget minne för att jag skulle ha gjort något annat.
Tisdag - Planerade mitt köp för en iphone 5 och var bara hemma. Pluggade lite.
Onsdag - Träffade en kompis och fikade med henne sedan skrev jag cv och personligt brev för att sedan glo på platsbanken för att söka sommarjobb.
Torsdag - Blev uppringt ang en jobbintervju som jag ska gå på nästa vecka. Det var även alla hjärtans dag så jag åkte hem till Johan, åt väldigt god mat och myste.
Fredag - Johan köpte de pulvret man måste ha för att göra chai-latte = gott! Sedan middag + tvkväll.
Lördag - Var hemma med Johan :) mat + tvkväll!
Söndag - Idag är jag trött. Emma kommer till Sverige igen ikväll så vi ska hämta henne i Arlanda.

Likes

Comments