Header

Jag har funderat ett tag på att titta igenom några stycken äldre filmer (ca 1930-1980) och det fick börjas med breakfast at tiffany's som sägs vara en klassiker före min och många andras tid.
Filmen hade nämligen premiär 1961, vilket nu faktiskt är över 50 år sedan.
Tiffany's var över mina förväntingar så att säga och bjöd på väldigt snygga karaktärer och en mysig handling.
Förstår absolut att det finns folk som inte uppskattar detta då det inte händer något överdrivet och många scener är utdragna men jag tycker nästan att det är lite charmigt.
Betyg: 3 av 5
 
Handling: En ung glamourös kvinna vid namn Holly Golightly bor i en liten risig lägenhet i New York.
Hon har ständigt ont om pengar och gör allt för att skaffa det. En dag flyttar Paul Varjak in i lägenheten ovanför henne. Utåtrikad som hon är bekantar hon sig med honom direkt.
Skådespelare: Audrey Hepburn - Holly. George Pepprd - Paul. Mickey rooney - Mr Yunioshi.
Patrica Neal - 2-E. Buddy Ebsen - Doc Golightly.
MED FLERA.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur snygga tröjor är det lämpligt att hitta? jag hittade dessa på NOTME och dog av kärlek, vill verkligen ha dem alla.

Likes

Comments

Den mysiga tv-serien the carrie diaries som är en spin-off på Sex and the city kommer få en säsong två. Detta har varit bekräftst sedan 9 maj och jag tror verkligen att säsong två kan få ett lyft och bjuda oss på så mycket mer än vad säsong ett gjorde.
Säsong två kommer att utspela sig i New york (S1 mest i Connecticut) och vi kommer att få lära känna två stora karaktärer från sex and the city i sina yngre år - Samantha Jones & Stanford Blatch. Rollerna har inte blivit satta än så vem som kommer att spela Samantha (kusin till Donna ladonna) och Stanford kan jag inte säga än då inget är bestämmt.

Säsongen kommer som tidigare säsong att innehålla 13 avsnitt men såklart finns det en chans till fler avsnitt om tittarsiffrorna skulle öka.

Ryktas om att
Maggie kommer att vara med i färra avsnitt i säsong två än vad hon var i första säsongen.
Det inte är över mellan Carrie & Sebastian (men det visste vi väl).
 
Kommer ni att titta på säsong två av Carrie diares?

Likes

Comments

Idag är det morsdag och den har firats tillsammans med mamma och mina systrar.
Vi tog oss ut för att äta middag på public och det blev en god middag med hela familjen.
I helgen har jag varit hemma hos Johan (läs: sedan onsdags) och för det mesta har det varit väldigt bra väder så vi kanske kan få en vettig sommar i år men förvänta sig för mycket ska man såklart inte göra eftersom det redan idag har regnat så att gatorna varit alldeles blöta av allt regn.
Imorgon ska jag skicka in min ansökan för några kurser som jag ska studera på komvux i höst. Skönt att ha allt klart nu när sommaren sakta börjar komma in i landet.

Likes

Comments

Under the dome (premiär - 25 juni)


Baserad på en Stephen King-bok med samma namn och kommer inehålla 13 avsnitt.

 

Handling: I en inte alltför avlägsen framtid, under kupolen berättar historien om invånarna i den lilla staden Chester Mill, Maine, som plötsligt finner sig avskurna från resten av världen av en mystisk, ogenomtränglig barriär som omger staden. När staden börjar att slita sig ifrån varandra genom panik, en liten grupp människor försöker upprätthålla fred och ordning samtidigt som försöker avslöja sanningen bakom barriären och hur fly från det.

Likes

Comments


Ja, efterlyst är ett program som ofta nämner väldigt hemska människor men idag tog dem priset.
Det hemskaste av allt som kan vara hemskt - djukmisshandel på väldigt hög nivå.

Personen i fråga har gått in till en okänd häst och skurit den i underlivet vilket resulterar till att hästen inte kan gå, dens föl i magen dör och sedan är ägarna även tvugna att avlida hästen för att den är för skadad och det finns inte en chans att den ska kunna klara sig.
 
Just nu är jag väldigt arg och förstår mig inte alls på dessa sjuka människor!!!! IDIOTER!

Likes

Comments

En film baserad på en Nicholas Spark bok kan aldrig bli dålig, det är antagligen totalt omöjligt.
Vacker film med ett oerhört fint och rörande slut. Dock har de andra filmerna baserade på Sparks varit bättre och berört mitt hjärta mer än denna, vilket gör att den inte toppade i mina ögon men det är en lögn att säga att den inte var bra för den var väldigt bra med bra skådespelare och allt utspelar sig i en småstad (I like).
Betyg: 3,5 av 5
 
Handling: En ung kvinna med ett mystiskt förflutet anländer till staden Southport. Där tvingar hennes relation till en änkling henne att konfrontera den mörka hemlighet som hemsöker henne.
Skådeseplare: Julianne Hough - Katie. Josh Duhamel - Alex. Cobie Smulders - Jo. David Lyons - Tierney. Mimi Kirkland - Lexie. Noah Lomax - Josh. Ric Reitz - Mulligan.
MED FLERA.

Likes

Comments

I torsdags tog jag mig ut med kärleken till hans landställe. Vi åkte buss till Vaxholm, åt middag för att sedan ta skärgårdsbåten ut till stugan. Min frysnad på kroppen var outhärdlig under kvällan medans Johan var smått galen över hockeyn men det var mysigt att vara där och sova över på ön.
Igår kväll tog vi skärgårdsbåten hem och jag blev mycket trött i kroppen efter det så jag somnade lite smått på bussresan.
Väl hemma åt vi middag, åt godis och tittade på lets dance.

Idag är det lördag vilket tydligen ska innebära en heldel melodifestivals hyseri var det sagt. Nej, inte direkt. Inte från min sida alla fall då jag inte är ett stort fan av melodifestivalen av huvudtaget men för att vara lite social så ska jag glo på tv-skärmen hela kvällen. Duktig av mig va? Ja, det tycker jag med.

Snart är jag klar inför min höst-ansökan ang lite komvux kurser vilket alltid är bra att ha då jag vill söka vidae till högskola snart.

PUSS

Likes

Comments

Ja, detta var en underlig film samtidigt som den var väldigt bra och bar på bra budskap.
Även om grunden till varför jag såg den var för att en av mina favoriter Alexis Bledel hade en ganska stor roll i filmen så är jag tacksam att jag tog min tid och såg den för den hade mer än bara bra skådespelare.
Hur viktigt är pengar och hur långt kan du gå för dem? hmm.. Ja, det är frågan.
Betyg:
4 av 5
 
Handling: När ett par upptäcker att deras koppartekanna gör pengar åt dem varje gång de gör sig själva illa, tvingas de ta ställning till hur långt de är beredda att gå.

Skådespelare: Juno Temple - Alice. Michael Angarano - John. Alexis Bledel - Payton. Billy Magnusson - Arnie. Alia Shawkat - Louise. Steve Park - Dr Ling. mf.

Likes

Comments