Header

+
Under the dome (CBS) har blivit förnyad till en till säsong, det blir då alltså seriens andra säsong, även abc familys serie switched at birth har nyligen blivit förnyad till en ny säsong vilket blir deras tredje.

Abc family's nystartade serier Twisted och the fosters är bekräftade till hela säsonger på minnst 20 avsnitt, båda två.

-

Både Bunheads och the lying game (abc family) har blivit nerlaggda.
 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var planen att jag skulle åka till skansen med min mamma men vädret har en tindens att överska och göra lite som det själv känner för. Vilket i själva verket ledde till att vi inte tog oss ut ända till djurgården eftersom det har varit regn-kaos i flera timmar så vi bestämde oss för att gå ut äta och sedan hitta på något mer nästa vecka istället.

På tal om att äta så har jag gått ner 3 kg på tre veckor, woop wooop!
Är jag bra eller är jag bäst? ;)
PUSS

Likes

Comments

Trotts många välkända ansikten har movie 43 inte varit en film som toppat alls. Du kommer i stort sätt finna dåliga recensioner av filmen vart du än vänder dig.

Trotts att jag till stor del förstår varför movie 43 får dåliga betyg så förstår jag ändå inte riktigt varför för så dålig som folk får den att låta är den inte.
Visst, den är väldigt töntig, till och med så töntig så att lite av mitt skratt fastnat i halsen och tillslut tippat ut till den verkliga världen.
Detta har dock varit ett ganska stort projekt med både bra regissörer och skådespelare och kanske därför floppat så pass mycket som den gjort för nej, det är inte en väldigt bra film men den var helt okej och hade underhållande stunder.
Betyg: 2 av 5


Handling: tre yngre ungdomar tittar på några kort filmer för att hitta den förbjuda filmen movie 43.
Skådespelare: Richard Gere - Boss. Emma Stone - Veronica. Kate Winslet - Beth. Hugh Jackman - Davis. Naomi Watts - Samantha. Keiren Culkin - Neil. Justin Long - fake robin. Uma Thurman - fake Lois Lane.
Kristen Bell - fake supergirl. Chloe Moretz - Amanda. Christopher Mintz-plasse - Mikey. Halley Berry - Emily. Johnny knoxville - Pete. Josh Duhamel - Anson.
MED FLERA.

Likes

Comments

I igår var jag insjuknad och mådde väldigt dåligt men idag mår jag fint och har kommit hem ifrån Laholm.
Så jag tänkte bjuda på lite bilder från min semster.
Bilderna är tagna med iphone 5 då jag inte har någon annan kamera just nu så det får duga helt enkelt.


 
 
Tagna 24 & 25e juli av mig, så fler bilder mellan 26-27 kommer upp senare...
 

Likes

Comments

Jag är nästintill aldrig sjuk så när det väl händer mig så är jag mer död än levande. Inatt hände det, virusen hoppande omkring inne i min kropp och hade en vild fest, vet helt ärligt inte hur länge sedan det var som jag mådde så pass dåligt.
Ingen bra natt med andra ord. Hela jag frös, skakade, mådde illa, spydde, grät och hade huvudvärk så det känndes att någon slog med en hammare i mitt huvud.
Imorse vaknade jag upp med samma huvudvärk och jag överdriver inte när jag säger att just då ville jag dö en smula men Johan tvingade mig att äta, dricka massa vatten samt ta huvudvärks tabletter så i nuläget mår jag lite bättre.

Hoppas ni har det bättre än mig

Likes

Comments


Denna vecka befinner jag mig i Laholm med Johan och hans familj. Det är super fint här och bildbevis kommer upp i dagarna eller när jag kommit hem, beror på  internetuppkoppling ;)

 

Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Idag fyller en av mina favoriter (i kändisväg) 21 år! GRATTIS!!!!
Bilden är redigerad av mig och detsamma gäller nästintill alla andra bilder i min blogg.

Likes

Comments

Detta klipp visades för Comic-Con publiken tidigare i veckan.
Smygtitt på sista säsongen av HIMYM
!
hahahah..

Likes

Comments