Header

Igår hade jag vanligt fredags-mys hemma hos Johan så jag kom precis hem och tänkte hoppa in i duschen och fixa mig för att sedan möta Emma inne i stan för att äta middag sedan drar vi vidare till fryshuset för att se SELENA GOMEZ LIVE!!! Vilket är något jag önskat göra sedan 2009, det lär bli en upplevelse.
Önskar er alla en bra lördag!
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Serie: Pretty little liars
Säsong/avsnitt: Säsong fyra avsnitt tolv
Vet inte vad jag ska börja.. De här avsnittet gav mer med sig än vad ett säsong-avslut någonsin har gjort och de var inte ens ett säsongs-avslut.
Vet att det har gått spekulationer om att Ezra skulle kunna vara A  men jag trodde aldrig att det ens skulle kunna vara möjligt att det stämmde.
Jag har haft mycket funderar angående om Ali lever eller inte sedan förra säsongen och nu kan vi äntligen vara ganska säkra på att hon gör det, jag tror helt ärligt att vi kommer se henne i säsongs avslutet.
Cece verkar vara en av "röda kapporna" och hon kan vara den som dödat Wilden. Spännande, Spännande.

Avsnittet utspelade sig till största del i Ravenswood så en koppling har redan kommit nu men även halloween avsnittet kommer att utspela sig där vilket jag är spänd på. Spänd att få veta mer för det känns som det går lite framot nu alla fall.
Något som vi också fick reda på idag är A's lägenhet som också den ligger belägen i Ravenswood och att dem alla har dokumenterats kanske lite djupare än vad vi trott.

Ni kanske har märkt att jag inte gjort seriesammanfattningar på ett tag och det kommer nog att förbli så FÖRUTOM när det är något viktigt som exempelvis pilotavsnitt, säsongaavslut, serieavslut, osv. Då är detta avsnitt ett gott exempel eftersom det är PLL uppehåll till januari nu (bortsätt från ETT avsnitt i oktober).

Likes

Comments

Det är ett år, fyra månader och 22 dagar sedan one tree hill sände sitt sista avsnitt någonsin och mest efterläntat från one tree hill väden är såklart Sophia Bush's karaktär Brooke Davis. Även om jag antagligen inte kommer att få se Brooke på min tv-skärm igen så är jag väldigt glad varje gång Sophia tar ann sig en roll som någon annan karaktär.
Förra hösten kunde vi se henne i några avsnitt av komedi-serien Partners som dock lagdes ner efter bara några avsnitt och nästa projekt skulle vara en tv-serie vid namn Hatfields & McCoys som tyvärr inte blev upplockad av NBC.

Men till den lite roligare nyheten.
Hon kommer nu att vara tillbaka på tv-rutan på riktigt.
Hon kommer att ha en återkommande roll i Chicago PD som en spin-off av Chicago fire. Istället för att fokusera på brandmän så kommer Chicago PD kretsa kring Poliserna i Chicago.

Sophia kommer att spela karaktären Erin Lindsay och serien är beräknad att ha premiär våren 2014.

Likes

Comments

Eftersom jag väldigt sällan är sjuk så klarar jag inte av pressen att vara sjuk. Jag vill bara dö just nu för att jag mår så in-i-helvete dåligt, bää. Vill slå på en boxningssäck för att få ut all aggressivitet ur kroppen.
Vill kunna sova i en vecka för att kunna bli frisk fort men självklart ska jag inte få göra det eftersom jag i princip har skola 200%.
Får inte direkt njuta när jag är ledig heller eftersom jag har för mycket tankar i mitt lilla huvud, inte kul att vara mig med andra ord.
 
Ska försöka äta mammas kycklingpaj nu vilket nog kommer att gå bra eftersom hon är bra i köket.
På talom bra i köket har jag hittar ett muffins recept med få kcal, tack för det måbra, så lär väl baka det till torsdag/fredag när jag är hos Johan.. På lördag (31 augusti) ska jag till fryshuset med emma för att se min tonårs favorit uppträda, SELENA GOMEZ.. repe-pe-pe-pe-pe-peat.

Likes

Comments

Idag fyller en av mina absoluta favorit skådespelerskor hela 32 år, grattis vackra människa!
 

Likes

Comments

Även fast jag enbart hört gott om denna film så var jag lite tveksam till den men nu vill jag bara säga - tacka veta kvalite's filmer, det är inte allt för ofta vi finner dem men när det väl händer så är det kärlek.
The great Gasby är på många sätt en bra film - bra handling, bra skådepsleare och dessutom är den väldigt snyggt gjord. Det finns inte alls mycket att klaga på. Den innehåller allt för att kalla den en riktigt bra film.
Störde mig på lite småsaker i filmens gång, exempelvis att det ibland var modern musik i bakgrunden även fast filmen ska utspela sig på 1920 talet.
Gillade slutet även om det inte var lyckligt, ibland är det bättre med ett olyckligt slut.
Betyg: 4 av 5

Handling: En författare kämpar för att släppa sitt förflutna där hans rika granne spelade huvudrollen, så han börjar därför skriva om vad som har hänt med order av hans läkare.
Skådespelare: Tobey Maguire - Nick Carraway. Leonardo Dicaprio - Gatsby. Carey Mulligan - Daisy Buchanan. Joel Edgerton - Tom Buchanan. Jason Clarke - George Wilson. Isha Fisher - Myrtle Wilson. 
Elizabeth Debicki - Jordan Baker.

MED FLERA.

Likes

Comments

Idag är det fredag vilket innebär att jag faktiskt har klarat av en hel skolvecka, jobbig skolvecka kan jag tala om men klarat den har jag gjort.
Nu ska jag ta helg och det förtjänar jag verkligen, efter allt slit i veckan.
Ikväll blir det tv/film-mys hemma hos Johan och imorgon blir det nog att maratona lite serier.
Hoppas ni har en bra helg!

Likes

Comments

Demi Lovato kommer att medverka i minst sex avsnitt av den kommande säsongen av Glee.
Hon kommer att spela rollen som Dani, och kommer att vara vän med Rachel och Santana i new york.
Hon kommer även att spendera mycket tid med karaktären som spelas av Adam Lamberts.

Någon som ser framemot detta?
 
 

Likes

Comments