Header

Igår var jag hemma hos Elin på födelsedags middag, det var väldigt mysigt och alltid roligt att träffa lite fina vänner. Det blir lite för lite av sådant för min del just nu tyvärr.
I lördags hade min syster födelsedags brunch så jag och Johan var där för att sedan åka hem till mig igen och ha lördags mys.
Nu ska jag äta och plugga, har nationella i engelska nästa tisdag, känner mig inte jätte pepp.
Vill helst bara kunna jobba istället, har pluggat för länge det är för tungt och vet helt ärligt inte hur länge till jag kommer att stå ut med att sitta i skolbänken och se dum ut.
PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

CBS har beställt ett pilot manus till en ny veration av förhäxad. Förhäxad gick på WB mellan 1998 - 2006 och handlar om tre systrar som är häxor. Serien var populär när den gick på tv men har även efteråt varit en serie med mycket tittare. Som exempel är det den nästpopuläraste serien på netflix vilket säger ganska mycket då netflix är en populär streaming hemsida/app som inte bara finns i sverige utan i många länder, därmed exempelvis usa.
 
Vad tycker ni om en reboot av förhäxad? och vilka skulle passa i rollerna?
 
Vad är en Reboot? En reboot innebär en nystart av något. Kan förekomma i ex: spel, film och tv-serier. 
Det handlar om att använda sig av samma karaktärer som innan men använda sig av andra skådespelare vilket gör att handlingen även kan ändras en aning men det är samma grund-idee som reboten vill åt.

Exempel på rebooter: the amazing spindermanMan of Steel, Friday the 13th, mumien.
MED FLERA.

Likes

Comments

Ingen ork. Ångesten har tagit över.

Likes

Comments

Serie: Pretty little liars
Säsong/avsnitt: Säsong fyra avsnitt tretton (halloween avsnitt)
Det som jag har längtat efter mest att ska ske  har skett= Ali lever, det visste vi nog innerst inne men det är skönt att nu  ha fått det bekräftat på riktigt. 
Avsnittet i sig var ganska mycket av en instruktion inför spin-offen Rawenswood så fångade kanske inte mittintresse till fullo men jag gillade allting man fick reda på och herregud vad Ezra var läskig, kändes som han dök upp överallt och visste alltid vart Aria och dem andra var. Tror fortfarande inte att han är överst med tanke på att det ska komma minst en säsong till så är jag nästan säker att det är någon som har väldigt mycket makt över honom men ja, det var tydligt i detta avsnitt att han är delaktiv på riktigt och inte bara låsas.

Läste någonstans att Aria kommer vara förtvivlad när hon vet att Ezra är A, inte så konstigt kanske med tanke på att det är hennes stora kärlek men jag hoppas att det kan lösa sig på något sätt för vem han än må vara så tror jag att han älskar henne innerst inne.


markera spoiler-skyddet för att läsa hela texten

Likes

Comments

Det är lovat att några gamla karaktärer som har gästspelat i how i met your mother genom åren kommer att dyka upp i sista säsongen och där är vi nu.
Karaktärerna kommer att dyka upp i både nutid, flashbacks och möjligen även flashforwards. En av mina favorit gästspeladare i HIMYM's historia är James Van der Beeks karaktär Simon som är en ex-pojkvän till Robin. Troligtvis skulle jag inte gilla hans karaktär om den spelades av någon annan men dawsons creek är en av mina favorit serier så får lite glädjerus av att se dess skådespelare när dem syns på min skärm.

Det är nu bekräftat att han kommer tillbaka för ett avsnitt i seriens sista säsong så håll utkik efter avsnittet när han medvärkar. Avsnittet kommer att heta Bedtime Stories. 
Andra som kommer tillbaka för sista säsongen
Bryan Cranston - teds fd chef. Wayne Brady - James Stinson. Frances Conroy - Loretta Stinson.
Christine Rose - Virgina Mosby. John Lithgow - Barneys pappa. Ray WiseScherbatsky Sr.
MED FLERA.

Likes

Comments


Som jag skrev ett inlägg om tidigare i veckan så är det nu bekräftat att portkod 1321 får en säsong två. Det finns än inget klart manus för säsong två så manusförfattarna till serien håller på att skriva det nu och inspelning är planerad att börja under våren 2014. I dagsläge är det planerat att säsong två kommer att ha premiär under hösten 2014 så vi kommer att vänta ungefär ett år för att se forsättningen men den som väntar på något gott...

Likes

Comments

Idag hade jag matteprov och vill inte säga något om resulutatet innan jag vet med säkerhet hur det gick men det känndes helt okej alla fall, förutom alla ekovationer, kommer nog aldrig riktigt förstå mig på dem.
Tänkte åka till Johan strax och vara där tills lördag, på lördag ska vi fira mamma med middag eftersom hon fyller år. 
På söndag blir det väl bara träning för min del, inget mer inplanerat alla fall.
Hoppas ni har det bra.

Likes

Comments

Favoritavsnitt: 3.10Yes/No

Favoritkaraktär: Sam

Favoritpar: kurt och Blain igen där va.

Bäst i säsongen: Att Finn och Rachel inte gifte sig i slutet, och att Finns faktiskt skickade iväg Rachel till new york istället för att låta henne vara kvar.

Värst i säsongen: Gillade inte riktigt att Kurt inte kom in på skolan i new york men antar att han står på någon resevlista för har för mig att jag läst att han kommer att bli antagen alla fall.
Övriga kommentarer:
Är sam ett år yngre än dem andra? kommer han alltså gå i high school även i säsong fyra? lite märkligt eftersom han nästan bara har umgåts med sista års-elevera.


Ser framemot i nästa säsong
: the college years för många av dem.

Likes

Comments

Det är nu bekräftat att portkod 1321 får en säsong två.
Säsong två kommer att utspela sig några månader innan Steph och Agnes ska ta studenten.
Någon som längtar? om ni inte sett första säsongen rekommenderar jag verkligen er att göra det.

Likes

Comments