Header

Det här med ångest, alltså jag vill bara döda allt. Jag sov en timme, från fyra till fem och vaknade upp ont i magen och kännde mig stel i käkarna. Satte på en pinsamt dålig film... Alltså varför görs dessa filmer där dem är tysta i 50% av filmen, har sett flera i samma stil de här året, dem är verkligen aldrig bra.

Lär inte kuna sova på några timmar så jag tänkte nog äta något, det gör mig på lite bättre humör även fast det vore skönt om det vore tvärtom.. Jaha, så paradise hotel julspecial vid 22 eller? lär inte ha något bättre för mig.

Δ Imorgon är det som ni nog vet nyår så jag önskar er alla en fin nyårsafton Δ
PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Det börjar nu närma sig 2014 nu och hur förbreder jag mig för detta? jo, tittar på massa filmer för självklart vill jag komma med en top 10 lista över filmåret 2013 vilket jag kommer att publisera 1 januari, så håll koll på det om ni är nyfikna ;).

Vad har hänt sedan senast då tänker ni eller det kanske ni inte alls tänker, ni kanske fullständigt skiter i vad jag har haft för mig but i gona tell u anyway, mohhaha.
Julen firade jag hemma hos mina systrar i vanlig stämning, vi varken firar eller stressar ihjäl oss julen utan det blir mest att umgås, äta mat och ge presenter vilket är mysigast såklart, enligt mig alla fall.
Dagarna innan jul blev det Harry potter med min bästavän och på uppersittar kvällen tog jag detta på allvar och var uppe hela dygnet och tittade på film så var kanske lite slut på julafton men det fick gå och jag klarade av dagen, somnade nog innan nio men så pass var det nog okej att slumra in.
 
Nyår kommer firas här hemma med mr pojkvän och oxfile´ och sedan får vi se vad som erbjuds helt enklet.
Hur ska ni fira nyår?

Förresten har jag blivit tillräkligt utråkad utan serier att kolla på såhär mitt i denna tråkiga årstid så jag har påbörjat två marathon projekt homeland och mad men fick det bli, får se hur det går med det men jag tror nog att det kan funka ganska bra.
PUSS

Likes

Comments

Idag släpptes Adore you som musikvideo.
Vad tycker ni? jag gillar Miley för de allra mesta men detta känns lite nja, jag passar på den.

Likes

Comments

Bara nio dagar och åtta månader kvar tills sin city 2 har premiär i Sverige (29 augusti).
Någon som längtar? JAG GÖR
 
 

Likes

Comments

Heather (Brittany i glee) har tagit en paus från skådespelandet eftersom hon vill satsa på familjen ett tag framöver eftersom hon blev mamma i september till en pojke som fick namnet Elijah.
Hon kommer därför inte återvända till glee... tatatada... FÖRUTOM till det 100:e avsnittet som kommer att sändas i mars 2014.

Längtar ni efter att se Brittany igen? personligen är hon ingen favorit så jag klarar mig nog tills mars.

Likes

Comments

Min mobil är förtillfället medvetslös så ska köpa en ny laddare till den och se om det är det som är problemet om inte så ligger jag risigt till i helgen.
Hade nationella prov i matte idag och det känndes helt ärligt hemskt. Får se om jag återupplivar matten vid ett senare kede om jag inte klarar kurser vilket är WÄÄÄ, orkar inte plugga tråkiga ämnen längre, har fått nog.

Tänkte åka till mitt hjärtegull snart aka min pojkvän och umgås med honom lite och på lördag ska jag förhoppninsvis fira Denise som fyller år.
PUSS

Likes

Comments

Som ni kanske vet om så har Miley Cyrus planerat en Nordamerika och Europa turne under 2014 och på den kommer hon att besöka Sverige.
Datum har varit oklart men nu är det bekräftat att det blir 30 maj på globen i stockholm och biljetterna går att köpa från och med fredag 13 december.
Någon som ska gå? Jag ska förhoppningsvis.
Biljetter kostar från 450 kr och uppåt.
 

Likes

Comments

Varje år brukar jag titta på första avsnittet av julkalendern och därefter avgöra om den är värdig att se.
Många år har jag nog kunat säga bye bye åt ganska tidigt, jag menar jag är vuxen och julkalendrarna kanske riktar sig till en liten yngre målgrupp än vad jag är i just nu.
Blev därför posetivt överaskad när jag så sent som i lördags såg första avsnittet av årets julkalendern och insåg redan efter introt att den faktiskt var bra, på riktigt.
Handling: Stenåldersfamiljen Hedenhös råkar ta sig till nutidens Stockholm. Där  träffar dem 11-åriga Stella.

+ Skådespelar utbudet...


Vad tycker ni om årets julkalender?

Likes

Comments