Header

Eftersom det faktiskt är flera stycken som frågat när andra säsongen av orange is the new black har premiär och jag har tidigare sagt att jag inte kan svara på detta eftersom dem under januari och februari har varit i inspening inför säsong två och kan då inte gå ut med premiärdatum förens dem är klara - det har dem själva sagt men nu är de klara med säsongen och har även satt ett datum för när OITNB har premiär.

Premiärdatumet för säsong två är 6 juni och som vanligt med netflix-serier släpps då alla 13 avsnitt samtidigt.

Likes

Comments

Idag har jag varit hos arbetsförmedlingen, det gick bra och min handnläggare var väldigt trevlig så det känns bra att forsätta gå till henne ett tag framöver. Det är även cirkus tre veckor kvar i skolan - har ett muntligt framförande och ett prov plus lite små uppgifter kvar sedan är det goodbye komvux och det känns så otroligt skönt att slippa plugga för ett tag även om jag kommer ha lite mindre att göra i veckorna för ja, ett jobb kommer inte att komma direkt men jag anser att det får ta den tid den tar för nu är jag allafall på godväg någonstans även om det är många trappsteg kvar.
Idag börjar även teatern, är lite nervös inför det eftersom det är en ny grupp och jag gillade verkligen alla förra gången men det ska nog gå bra.

Hoppas ni har en fin dag och att ni får en bra helg.
PUSS

Likes

Comments

Jag blev faktiskt posetivt överskad av star-crossed. Brukar tycka att pilotasnitt är ganska dåliga och att man inte lär känna karaktärerna men jag kännde för karaktärerna snabbt, inte helt och hållet kanske för det är väl svårt efter 42 minuter men jag gillade nästan alla. Kände igen många av skådespelarna vilket alltid är kul och blev mest glad av att Se Malese Jow (hon på sjukhuset) i en av rollerna då jag gillar henne .
Kännde lite irritation över att Matt Lanter ska spela 16 år gammal, han ser visserligen inte gammal ut men han spelade en karaktär i en anna serie i samma kanal som sände sitt första avsnitt för snart sex år sedan och var redan då flera år äldre än nästan alla sina motspelare... Thats way abc family is more realistiskt than you CW, men detta ger mig bara lite hopp om att jag kanske kan spela en 16-åring om tio år jag med ;).

Även kul att det utspelar sig i framtiden, tror faktiskt inte jag följt någon annan serie som gjort det så det ska bli spännande.
 
Handling: För tio år sedan krachade ett skepp från en annan planet i den lilla småstaden där sex-åriga Emery bor. Tio år senare lever dem i ett väldigt bevakat område för att hålla dem åtskilda från männskligheten men när en grupp av de utomjordiska tonåringarna får chansen att börja high school, ett försök för att hålla fred vänds tillvaron om i staden.

Har ni sett första avsnittet än?
om inte - kommer ni att göra det?

Likes

Comments

Idag lagade jag en pastarätt till lunch, har vanligtvis väldigt svårt för pasta men jag är också emot att utesluta allt helt och hållet så jag anser att det är okej att äta det någon gång ibland.
Jag använde
50g spagetti
5 champinjoner
150g majs
En röd paprika
En msk grekisk yoghurt.
377 kcal.

Likes

Comments

Ikväll har jag och mina systrar varit och sett Jonas Gardells föreställning mitt enda liv på maximteatern i stockholm.
På raden framför satt the Bernadottes, alltså Victora och Daniel.
 Föreställningen vilket till stor del var en show med humor, musik och glädje var helt fantastiskt på det där lilla sättet som inte händer varje dag ni vet - jag visste att det skulle vara bra men det var bättre.
Betyg: 5 av 5

Likes

Comments

Pretty little liars spin-offen Ravenswood som hade premiär i oktober har nu fått bekräftat att det inte blev en hit alls för efter bara tio avsnitt har abc family bestämmt sig för att lägga ner Ravenswood.
Det är än inte säkert om Caleb kommer att återvända till Pretty little liars i samma utsträckning som han var innan han joinade ravenswood men en sak är säker - vi har inte sett det sista av Caleb.
Kommer ni sakna Ravenswood? Mitt svar är nej.

Likes

Comments

Jag är inget större HBO fan då den ända serien jag följer på den kanalen är girls men jag blev ändå posetivt inställd till att se deras nya serie looking och när min pojkvän ändå är en ägare av Hbo nordic så tänkte jag varför inte.
Och jag ångrar inte mitt beslut då de tre avsnitten jag sett av looking än så länge visade sig vara väldigt bra. Jag blev dessutom väldigt posetivt överaskad när jag insåg att serien handlar om tre homosexuella killar för det har vi inte sett så mycket av förut.
nej, det är inte första gången en homosexuell kille är med i en serie någonsin men dem brukar aldrig spela huvudrollen utan ofta vara vän eller liknande till huvudkaraktären så därför tycker jag att det är underbart att en serie som looking får visa sina framfötter.
Första säsongen är lovad åtta avsnitt och jag kommer med glädje att ta mig igenom första säsongen.

Huvudkaraktärerna spelas av Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez och Murray Bartlett.
Sedan är det även flera karaktärer som har återkommande roller.

Likes

Comments

Jag längtar tills jag får se denna love story som har premiär imorgon i usa (4 april i sverige)

I filmen kommer vi kunna se bla Alex Pettyfer, Gabriella Wilde och Bruce Greenwood i rollerna.
Är endless love en film som ni kommer se?

Likes

Comments