Header

Its ture! Någon av huvudkaraktärerna kommer att läma the mindy project inom kort.
Det är skådepslearen Zoe Jarman som inte kommer att återvända som sin karaktär Betsy men för er som gillar hennes karaktär så är förhoppningarna ganska stora att hon kommer att gästspela i nästa säsong av serien men inte vara en återkommande roll i varje avsnitt som hon varit innan.

Kommer ni sakna henne nästa säsong? Jag känner ingenting inför detta då jag anser att det inte är någon förlust då hon inte är karaktären som tillför mest i storyn men skulle heller inte påstå att det är glada nyheter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tidigare den här månaden gick David Letterman ut med att han kommer att sluta som programledare för the late show nästa år och igår stod det även klart för att Craig Feruson kommer att lämna the late late show redan i december. Vem som kommer ersätta honom är idag oklart och håller på att diskuteras.

Tycker ni att de är tråkigt att han ska lämna the late late show?
Jag tycker det pågrund av att det faktiskt har varit hans intervjuer som jag gillat mest genom åren.

Likes

Comments

Den mest kända comic con mässan äger rum i san diego i USA varje sommar sedan 1970 och är en såkallad mässa för serie, film och spelnördar och den goda nyheten är att mässan kommer nu även att lansras i sverige, närmare bestämmt i Kista...Mer info om detta bör komma senare i veckan...

Likes

Comments

25 maj har en film om hiv/aids premiär på hbo.
Filmen kommer att utspela sig 1981 när allting bryter ut, innan dem vet vad sjukdomen egentligen är.
Bla. Julia Roberts, Jonathan Groff, Jim Parsons, Mark Ruffalo och Matt Bomer kommer att medverka i filmen.

Likes

Comments

Vi är nog många som längtar till juni av flera anledningar såklart men en av dem kanske är för att andra säsongen av orange is the new black kommer ut men medans ni väntar kan ni checka in denna sneak peek som släpptes i veckan.

Likes

Comments

I november skrev jag ett inlägg om att the killing får sin fjärde och sista säsong med hjälp av ett beslut som netflix tog. Serien hade lagts ner två månader tidigare av den amerikanska kanalen AMC som inte vill plocka upp för en fjärde säsong så netflix kom som en räddare i nöden så att serien får ett värdigt slut.

I torsdags bekräftade netflix när serien ska ha premiär vilket är 1 Augusti och som vanligt med serier på netflix så läggs alla avsnitt ut samtidigt och det kommer att vara enbart sex avsnitt.

Likes

Comments

Det har lite smått börjat disskuteras om en en serie beserat på fredag den 13th filmerna skulle kunna bli av snart. Om detta blir av kommer Sean S. Cunningham vara med som exekutiv producenter till serien vilket kan vara ett smart drag eftersom han var med och regisserade den första fredag den 13th filmen 1980.
Det som i dags läget är bestämmt förutom producentern är att Bill Basso (skrivit manus till bla Terminator) och Jordu Schell (bla avatar) kommer att skriva manuset till serien.
Även att det kommer att utspela sig i nutid men att visa tillbakablickar på Jason under flera tidsperioder och även för första gången presentera hans familj på riktigt.

Ingen kanal har köpt upp fredag den 13th i serie-form än men jag tror inte att det lär dröja men det återstår att se viken kanal som kommer att göra det. Resulutatet av serien beror helt på vart den kommer att sändas.
Om rätt kanal börjar sända serier kan det bli en hit men om fel kanal gör det kan det bli en total flopp så det återår att se hur det går.

Vad tycker ni om att fredag den 13th kanske kommer att komma i serie-form?

Likes

Comments

Idag bekräftades det att dokusåpan bigbrother kommer att komma tillbaka efter 1,5 år uppehåll.
Big brother är ett program som ursprungligen kommer i från Nederländerna och sändes sin första säsong 1999 men Sverige var relativt snabba att köpa in programmet till Sverige för redan året efter fick vi våran första säsong och programmet gick då på kanal fem. 2006 bestämmdes det dock att bigbrother skulle läggas ner men det fanns många trogna fans även flera år efter nerläggning så 2011 köpte TV11 upp programmet och sände två säsonger och sedan bestämmde dem sig för att ta en paus eftersom det var dyrt att underhålla, dem tjänade inte lika mycket på det som det var tänkt men åter igen fanns trogna fans av programmet och de är idag tack vare alla trogna tittare som har saknat programmet i tv rutan och bett om att det ska komma tillbaka som de ytterligare har fått en chans.

Big brother kommer alltså tillbaka i höst men denna gång på kanal 9..Har ni saknat big brother?
det har jag.
 
 

Likes

Comments

 Meg Ryan har tackar ja att medvärka i How i met your mother spin-offen How i met your dad som kommer att börja sändas i höst om den bli upplockad i maj.
Hon kommer spela framtida Sally (kvinnliga variationen av Ted) alltså ungefär samma roll som Bob Saget spelade för Ted så antagligen kommer hon bara vara där med sin röst och inte visas i bild.

Jag har ärligt talat ingen relation till Meg Ryan egentligen så har ingen åsikt om detta men det blir förmodligen lyckat då hon varit skådespelerska i mer än 30 år.

Vad tycker ni om att Meg Ryan ska vara med i spin-offen?

Likes

Comments