Header

Seth MacFarlane har skrivit manus, regisserat och producerat filmen. Det tar dock inte riktigt slut där - hans spelar även huvudrollen.
Betyg på imdb: 6,3/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
Året är 1882 och vi får följa Albert Stark när hans flickvän dumpar homon för att bli tillsamans med en annan man. Efter att Albert deppat ett tag över att blivit dumpad tvingar hans bästakompis ut honom till staden igen och han möter den nyinflyttade Anna och blir vän (kanske mer än vän) med henne. Det han dock inte vet är att hon är gift med den livsfarlige Clinch Leatherwood som inte vill dela med sig av sin fru till någon.
 
Detta är en komedi, en bra sådan.. Rolig och välgjord.
Vissa små grejer kändes orelatistiska för den tid det ska utspelas i men what the hell, det gör ingenting i detta sammanhang.
 
Med i filmen är: Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Charlize Theron, Giovanni Ribis, Liam Neeson, mf.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag skrev ett inlägg om att Zendaya (shake it up!) skulle ta sig an rollen som r&b artisten Aaliyah för ett tag sedan.
Filmen skulle sedan i höst ha premiär på lifetime.
Bolaget som ligger bakom filmen gick dock ut igår med att Zendaya inte längre kommer att spela rollen i den kommande lifetime filmen. Det är oklart varför men E! news påstår lite vagt att det är för att det inte finns rättigheter till vissa av Aaliyah låtar. Dock har det även varit lite bråk mellan Aaliyahs familj och dem som vill göra filmen så jag tror personligen att det har varit en påvärkan i procesen.

Likes

Comments


Visste ni att det finns låtar där tv-serier är deras centrala punkt? Jag menar inte seriers introlåtar eller att man känner igen en viss låt och då kopplar det till en viss serie utan mer att låten är tillägnad en viss serie.

"You have good taste" - Scream! Hallo (Gilmore girls)
Den här låten känns lite som IT i detta sammanhang, alla fall för mig.
 
Mrs. Scott - Everly. Karens's cafe - Everly. (one tree hill)
Bethany Joy Lenz som spelar Haley i one tree hill gjorde några låtar med hennes vän Amber Sweeney som var tillgängnades till One tree hill, bla dessa två...
 
The.OC.S01.E01.DVD-Rop.xvid - Lorentz ft. say lou lou (The oc)
Får väl även lov att ta med en svensk variation av serien OC av artisten Lorentz som släpte en skiva som soloartist i år, har tidigare sjungit tillsammans sin bror Martin Sakarias Berger.
Vet ni någon annan låt som gjort detta? Kommentera gärna isåfall...

Likes

Comments

Jag är inte ett inbiten Boy meet world fan (bara sett några avsnitt) men ändå har jag varit ganska nyfiken på vad spinoffen har att erbjuda. Förstår att det känns väldigt hypat för en person som följt boy meets world, då jag förmodligen skulle hoppa av glädje om dem gjorde något liknande med en serie jag gillar.
 
I Girl meets world får vi följa Riley som är dotter till Cory som spelar huvdpersonen i orginal-serien samt hans fru Topanga som man också får följa i orginalet. Det verkar vara ungefär samma idee på serien som i orginallet att vi får följa livet - hur det är att växa upp som tonåring med krav, skola, vänner, första kärleken och allt där emellan.
I piloten får vi även bekanta oss med Rileys bästavän Maya och dem visar sig vara ganska olika från varandra men det är kanske just därför deras vänskap är stark.
Serien går på disney channel men luras inte av det för den skulle kunna gå på vilken kanal som helst kvalitemässigt men då är det även samma person som ligger bakom båda serierna så han vet väl vad han gör.

Tyckte avsnittet var bra och välgjort - inte en ända stund av töntighet vilket jag tycker många serien på den kanalen kan vara även fast dem är helt okej att titta på mestadels. Ända nackdelen med att serien går på DC är att serierna där vanligtvis bara får fyra säsonger (det finns utantag men dem är få).
Serien kan vi se på lördagar.
Dock har den inte kommit till svenska DC än och det finns inget exakt datum heller men ska hålla koll.

Likes

Comments

En annan serie som hade premiär på abcfamily i onsdags var mystery girls och jag var osäker på denhär serien redan när jag hörde talas om den för första gången för det lät verkligen inte som en hit och det ända som kunde fånga mitt intresse var att fd bevelyhills skådespelare skulle spela huvudrollerna.
 
Serien handlar om Charlie (Jennie Garth) och Holly (Tori Spelling), två fördetta skådespelerare i en populär detektivserie som fortfatande är bästavänner och bestämmer sig för att börja arbeta tillsammans och lösa riktiga mysterier... Tycker tja, det låter kanske inte så intressant.
Därför var jag ganska chockad över att det faktiskt inte var dåligt, inte dåligt alls.
Har haft väldigt svårt för att fastna för abcfamily komedier men det kändes annorlunda med mystery girls, absolut inte världsklass komedi men det är en lögn att säga att det inte var lite småkul att titta på och jag ser framemot att se fler avsnitt.

Likes

Comments

Vet ni vad... Många igenkända ansikten kommer att synas i girls nästa säsong och jag har skrivit inlägg om det gång på gång men det dyker bara upp ny information om detta och det känns jätte kul. Senaste tillskottet är Natasha Lyonne (orange is the new black).Hennes karaktär kommer att heta Rickey och medvärka i fyra avsnitt.

Likes

Comments

Igår hade Young & Hungry premiär på den amerikanska kanalen abcfamily med bla Emily Osment (hannah montana), Jonathan Sadowski ($#*! My Dad Says), Rex Lee (Entourage) och Kym Whitley (I love you man) i rollerna.

Serien handlar om matbloggaren Gabi (Emily Osment) som går på intervju för att jobba som kock hos en framgånsrik entreprenör och surprise surprise, hon får jobbet ganska enkelt efter att personen hon snart jobbar för smakar på hennes berömda ostmacka även fast hans assistens hellre vill att en kändkock ska få jobbet.
 Komedi ala abcfamily är en klass för sig, känns lite disney channel fast de är okej att kolla på det även fast man är vuxen. Borde väl kännas bra för mig som älskar barnprogram tecknat som otecknat men jag ljuger om jag säger att detta var jätte bra men jag tror att det finns en chans att det blir bättre än såhär så jag kommer absolut att ge serien några avsnitt även mycket pågrund av att jag gillar huvudrollsinnehavaren sedan innan.

Likes

Comments