Header

Äntligen är det halloween och vad passar inte bättre än att jag tipsar om läskiga tv-serier som är perfekt nu runt halloween!!!
Supernatural (2005-pågående)
Handling? Vi får följa två bröder som kämpar emot all ondska som vi vanliga människor inte tror existerar.
 passar dig som: vill se något bra men som ändå är lättsamt att se på.

American horror story (2011-pågående)
Handling? Olika handlingar varje säsong med skräcktema.
Passar dig som: vill ha den ultimata serien i helgen.
 
Buffy the Vampire Slayer (1997-2003)
Handling? Buffy är den utvalde att döda alla ondska som kommer i hennes makt samtidigt som hon försöker leva ett ganska normalt liv.
Passar dig som: gillar ungdomsserier med lite fart i.
 
Courage the Cowardly Dog (1999-2002)
Handling? Vi får följa en feg hund som måste övervinna alla sina rädslor för att rädda sin mycket ovetande ägare mot alla faror.
Passar dig som: vill se något lättsamt. Serien är tecknad, läskig och bra.
 
Hemlock grove (2013-2015)
Handling? en tonårstjej blir brutalt mördad i en stad full av hemligheter.
Passar dig som: Vill se lite svenskt.. Ja serien är inte svensk men Bill skarsgårs spelar en av huvudrollerna.
 
The Strain (2014-pågående)
Handling:
ett vampyrvirus sprider sig
Passar dig som: gillar serier med kvalité

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

 Nu finns det en hel del möjligheter att titta på serier men vad är egentligen bästa alternativet...
Netflix
Funkar lika bra i mobilen, surfplattan, datorn, smarttv, osv. Grejen med Netflix är att dem lägger ut serier säsongvis. Dem har ett ganska bra (som kan bli bättre) utbud med både film och serier. Det smartaste dem gjort är att producera egna serier som alla fått uppmärksamhet, där exempelvis orange is the new black. 89kr/mån
 
swefilmer
Vad jag förstått är det här många av er bloggläsare som tar sig in på den svenska streaming-sajten swefilmer. Dem lägger ut nya avsnitt  och filmer snabbt och kvaliteen är okej. Den ändå negativa erfarenheten jag har är nog att vissa filer ibland inte vill fungera men samtidigt är det gratis så varför klaga... Gratis
 
HBO-nordic
Har samma funktion som Netflix fast ett mindre utbud. Det som dock är bra med HBO-nordic är att dem lägger ut avsnitt direkt efter premiären och finns på hemsidan/appen, osv. redan dagen efter det sänts i usa. Dem har mycket kvalitetsmässigt bra serier medans filmerna inte är något att direkt hurra för. 79kr/mån

Boxer flex16
att bara behöva sätta på din tv och få ett bra utbud vore väl det ultimata men är det verkligen så enkelt? jo, i detta faller bör det stämma när du får välja dina egna kanaler. Men kanalerna i Sverige ligger ju så långt efter kanske ni tänker. Ja, det är därför ni bör välja C-more där många av serierna faktiskt har premiär bara några dagar efter usa. Om du inte är nöjd med kanalutbudet kan du dessutom byta kanaler varje månad. 159kr/mån (-300)
Just nu kan du dessutom få 300kr rabatt på boxer Flex16

Likes

Comments

Taylor Kitsch (Friday Night Lights) tar sista platsen som huvudrolls-inhavare i andra säsongen av true detective som har premiär i vår.
 Dem andra två är Vince Vaughn och Colin Farrell. Dock ryktas det om att även en tjej kommer att spela en mycket stor och viktig karaktär. Höst upp på ryktes listan just nu är Rachel McAdams och jag dör nog lite av lycka om det stämmer, hoppas.

Likes

Comments

Är egentligen inte en stor musiknörd eller så men jag faller ofta för sådana här filmer och detta är inget undantag
 Betyg på imdb: 7,4/10 ι Mitt betyg: 7 /10

En sörjande far finner demoband och låttexter från sin nyligen bortgångna son. Han bestämmer sig för att uppträda med en av låtarna på en bar där 21-åriga Quentin råkar befinna sig
.
Tåls även att nämna att sonen i fråga dött genom en skolskjutning där han dessvärre är den som dödat sex personer och slutligen tagit sitt eget liv.

William H. Macy
William H. Macy
William H. Macy ligger bakom denna film men musiken i fokus. Vi får följa Sam två år efter att hans son dött och hans liv har rasat samman totalt. Från att ha haft ett bra arbete och ett lyxigt hem bor han nu på en båt och jobbar som snickare men musiken blir som sagt en vändpunkt för honom dock vet hans sons före detta flickvän om sanningen - bra eller dåligt? hm, beror på hur man ser på saken.

Jag gillade verkligen musiken ♥ och handlingen var i ren feel-good anda även fast det förflutna är något mörkare för i stortsätt alla karaktärer — rekommenderas verkligen.
 
Med i filmen är: Billy Crudup, Felicity Huffman, Anton Yelchin, William H. Macy, Selena Gomez, mf.

Likes

Comments

Igår var jag på bio med Johan och vi konstaterade idag att vi måste börja gå på bio mycket oftare än vad vi gör. Alla fall vi valde att se Fury en film som utspelar sig under andra världskriget.
Betyg på imdb: 8,2/10 ι Mitt betyg: 7 /10
 
Året är 1945 och det är i sluttampen av kriget och Wardaddy får några sista uppdrag tillsammans med de fyra andra i hans grupp. Oddsen är förstås emot dem när dem är få men inget kan stoppa dem.

Jag vet inte riktigt vad mina förväntningar var om jag hade några överhuvudtaget men detta är verkligen en krigsfilm. De skjuts i nästan varje scen och är man känslig för sådana filmer så kanske man ska se sig om för något annat.

Det positiva är att vi får följa en oerfaren ungman som inte riktigt är skapt för att döda. Allas skådespelar-insatser är okej. Pitt gör det kanske bäst men skulle inte påstå att de är hans bästa insats någonsin. Handlingen är intressant, dialogerna okej - det är en sevärd film.

Med i filmen är: Brad Pitt, Logan Lerman, Shia LaBeouf, Michael Pena, Jon Bernthal, mf.

Likes

Comments

 
Tråkigt men...
- Första nya serien att säga hejdå till är Manhattan Love Story.
- Teresa Giudice (the real housewives of new jersey) har nu fått ett 15 månaders långt fängelsestraff men vart kommer hon att befinna sig? Danbury, Connecticut. The real orange is the new black fängelset.

Att se framemot...
- Lauren Graham kommer att gästspela i serien odd couple som har premiär nästa år och spela Matthew Perrys karaktärs ex-fru. Exkta kul med tanke på att dem faktiskt har dejtar för sisådär 10+ år sedan.
- Lyndsy Fonseca (nikita) joinar Marvel's Agent Carter
- Entourage i filmform kommer fortare än tidigare bekäftat nämligen redan 5 juni 2015
- Nästa år är det dag för några nya originalserier av netflix igen och här är första teasern för den första av dem...

Likes

Comments

Att karaktärer väcks till liv i dagens tv-serier och filmer är det absolut tredigaste just nu men vem står näst på tur - min barndoms favorit i serieväg såklart!

Archie (Acke på svenska) publicerades sin första tidning i usa redan 1941 och handlar om en tonårskille och i stortsätt en kärlekstrangel mellan honom, Betty och Veronica.
Serien kommer att heta Riverdale som är namnet på staden dem bor i.
Serien kommer att gå på fox.

Vilka skådespelare tror ni skulle passa till rollerna?

Likes

Comments

Syfys zombieserie Z nation får en andra säsong och jag är lite förvånad för jag har inte hört ett knyst om serien sedan den hade premiär förra månaden.
Någon av er som sett serien?

Likes

Comments

 
Ni minna kanske inlägget där jag skrev att Nina Dobev skulle dyka upp i ett avsnitt av the orginals men inte som Elena så här är några sneak peek bilder inför avsnittet om två veckor ↓↓↓
 


Likes

Comments