Header

 
morr...
- Det ser inte ljust ut för Red Band Societys. Efter nästa veckas avsnitt kommer serien att ligga på is på obestämd tid och visa de resterande avsnitten vid senare tillfälle. Serien är inte nerlagd än och det finns chans för en ytterligare säsong men jag skulle chansa på att det inte blir så...
- NBC ångrar sig och beställer inte fler avsnitt till deras nya serie Constantine men chansen för en ny säsong finns ändå kvar har dem sagt. Första säsongen får alltså bara 13 avsnitt.

WOHO!!!
- Rachel McAdams har äntligen gått ut med att hon kommer att spela en av huvudrollerna i true detective
- som jag nämnde tidigare kommer hart of dixie tillbaka redan i december istället för januari..
- Bridgit Mendle (good luck Charlie) kommer att dyka upp i andra säsongen av Undateable nästa sommar
- Chloe Bridges (carrie diaries) kommer att dyka upp i faking it i början av 2015 och bli superkompis med Liam. ohhhnooo ;)
- alla resterande avsnitt av selfie kommer vi snart att kunna se även fast serien är nerlagd. Hur? Hulu har fått rättigheter till de sista avsnitten.

Likes

Comments

Idag är det Thanksgiving i usa så vad passar bättre än att göra ett inlägg med dem bästa avsnitten i serievärlden som faktiskt utspelat sig på denna högtid.. Här är min top tre  ↓ ↓ ↓
 
1. The OC ι  the homecoming
Handling: Ryan och Marissa åker till  Chino för att göra ett ärende åt Ryans bror som sitter i fängelse samtidigt som Kirsten bjuder på middag och Seth klantar till det genom ha två tjejer i huset samtidigt.
Jag gillar avsnittet för att
... en klassiker blir aldrig gammal helt enkelt.
 

2. Gilmore girls ι a deep-fried korean thanksgiving
Handling: Lorelai och Rory måste hinna med fyra thanksgiving middagar...
Jag gillar avsnittet för att... gg är min absoluta favorit serie och det här avsnittet är en stor grund till varför. Högtids-avsnitt har alltid varit speciella i serien dessutom.
 
 
 
3. How i met your mother ι slapgiving
Handling: Marshall och Barneys slap bet goes real när ett av slagen  är lovad att ske under Thanksgiving.
Jag gillar avsnittet för att... Robin sparkle föds.. yes, thats why...

Har ni något avsnitt utspelat på Thanksgiving som ni gillar?!!

Likes

Comments

 
I morse när jag precis kommit till skolan - bytt om och börjar göra min frukostmacka och googlar lite på mobilen möts jag av kanske den bästa serienyheten NÅGONSIN... För mig då alltså för jag har inte stött på så många via bloggen/privat som följer den kanadensiska serien Degrassi.. STORT TIPS - det är det absolut mest ultimata ungdomsserien EVER... Anyway serien har hållt på sedan 2002 (plus original-serien) så endel karaktärer har varit med i fjorton säsonger som serien hållt på... Seriens stora fokus var karaktären Emma (som är ens dotter från original-serien), alla fall fram till säsong nio men vi får även följa hennes vänner och deras vänner och deras syskon, osv. det är på det spåret serien har fått fortsätta. 

Nyheten är nu att en väldigt aktik karaktär de första nio säsongerna av serien är på plats igen, i veckans avsnitt.. SPINNER MASON!!!!!!!! Avsnittet kom ut idag så jag har inte hunnit se det än.
Btw... Om ni inte hört talas om serien så är det endel kända ansikten som faktiskt varit stora karaktärer.. Exmepel: artisten Drake var med i de första åtta säsongerna innan musiken tog över, nina dobrev (the vampire diaries) var en teenmon och shenae grimes (90210) var en av seriens idag störta rollers storasyster och även en likeable karaktär i mina ögon.
 
Men en nyhet till er också då kanske... Juste Hart of dixie börjar redan i december om tre veckor kan vi säga hej till Zoe, Wade och resten av gänget... ;)

Likes

CommentsDet blir giftemål i sista säsongen av glee... Vilka tror ni är dem lyckliga?

- Adam Pally (peter i tmp) lämnar The mindy project då han bara skrivit kontrakt till 13-avsnitt.

- Victoria Clark kommer spela en viktig roll för homelands framtid då hon blivit castad som Carries mamma.

- Har ryktats om att Beauty and the beast ska få en hel säsong på 22 avsnitt men det är nu bekräftat att säsong tre enbart kommer innehålla 13-avsnitt.

Likes

Comments 

A thumbs-up

- American Dad har blivit förnyad till en tolfte säsong

- So You Think You Can Dance får också en tolfte säsong

- Riley Smith (radio) kommer att dyka upp i andra säsongen av true detective som en av huvudrollernas pojkvän

- Även Adria Arjona kommer dyka upp i andra säsongen av true detective i flera avsnitt.

 - I Jul-avsnittet av Girl meets world kommer några ansikten man bör känna igen om man sett seriens föregångare boy meets world, nämligen Corys föräldrar, hans lillebror (som inte kan vara många år äldre än Riley) och hans vän Shwan.


 

Nah...

- Glee ändrar tid till fredagar i usa alltså kan vi se det på lördagar när serien kommer tillbaka i januari - detta är negativt i tv-världen.

- Sullivan & Son läggs ner

Likes

Comments