Header

Den 5e och 6e april kommer mini-serien killing jesus att ha premiär så om ni har National Geographic Channel så kan ni se serien på söndag (5/4) och måndag (6/4) 20.30, serien är alltså bara i två delar.

så vad handlar serien om? Baserat på en bok av Bill O'Reilly och Martin Dugard och handlar om Jesus liv och allting som till slut ledde till att han blev mördad.


 

I rollerna kommer vi bland annat kunna se Stephen Moyer (true blood), Haaz Sleiman (Nurse Jackie), John Rhys-Davies (sagan om ringen), Rufus Sewell (dark city), Kelsey Grammers (cheers) och Emmanuelle Chriqui (cleaners).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I juni är pretty little liars tillbaka igen och antagligen mer spännande än någonsin. Först kommer lögnarna förstås fortsätta vara dockor i A (eller ska vi säga C's?) dockskåp men enligt I Marlene king så kommer vi ha sett A' utan mask senast 6x10 och sedan blir det tidsdhopp fyra år fram i tiden för vem behöver egentligen college? ;)Så vad ska vi se framemot efter fyra år? Bland annat ett bröllop och det ��r en av lögnarna som kommer att gifta sig.


Om det är någon av paren som är tillsammans nu så tror jag Hanna och Caleb då dem är utan tvekan det starkaste paret just nu och kommer nog fortsätta att vara det också.


Likes

Comments

yes, tre serier har alldeles nyligen blviit förnyade, nämligen dessa ↓
house of lies - får en femte säsong
new girl - det blir en femte säsong
the americans - det blir en fjärde säsong
 
update: Bloodline får en andra säsong
House of cards får en fjärde. 

Likes

Comments

 
Handling? I de upptagna familjerna är en Synth ett måste. Det är en hög utvecklad robot som hjälper oss i hemmet men så lik en människa så det kommer förändra oss för alltid.
Åsikt: Detta är en remake på våran svenska serie äkta människor som fick en stor succe på svt 2012-2013. Den var väldigt bra så visst detta kan bli bra men är alltid lite skeptisk när saker och ting görs om.
 
Handling: en krigare och en ugn pojke tar sig ut på en farlig resa för att hitta upplyssning.
åsikt: nja... Inget för mig men kanske för er ;)
 
och såklart walking deas spin-offen som fått ett fruktansvärt dåligt namn...
Handling: en familjs kamp om överlevnad i en värld full av zombies
Åsikt: gillar ni walking dead så kommer ni med störta sannorlikhet även att gilla spin-offen

Likes

Comments

 Betyg på imdb: 6,2/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
Efter ett bråk med sin pojkvän som hon väntar barn med bestämmer sig Malin för att söka upp sin pappa som hon aldrig har träffat. Hon lyckas för att sedan se att han är en olycklig och självupptagen skådespelare. Allt förändras dock när han drabbad av en stroke och tappar minnet.


Jag har jätte svårt för Ulf Malmros och tycker personligen att den ända bra filmen han ligger bakom är den bästa sommaren (2000) men jag hade ändå någon slags förhoppning angående den här filmen då den verkade lite annorlunda mot hans andra filmer och det var den på ett posetivt sätt. Det känns inte som en typsik Malmros film och det är jag glad för och jag gillade verkligen att det är en mörkare och seriösare ton och inte bortkastad med långsökt humor vilket jag påsätt och vis förväntade mig.
 
Filmen kommer väldigt långt mer dens otroligt duktiga skådespelare. I synnerhet Nyqvis som jag tyckte spelade sin roll väldigt bra men även andra som exempelvis Vera Vitali (Arne dahl), Sverrir Gudnason (flugparken), Johannes  Brost (rederiet) och Henrik Dorsin (solsidan) gör ett mycket bra jobb med deras roller.
slutet är en riktig tankeställare som sätter filmen på plats. Det känns trovärdigt vare sig jag gillar det eller ej. Helt klart en sevärd film och en av de bättre svenska filmerna under förra året.
 
med i filmen är: Michael Nyqvist, Vera Vitali, Sverrir Gudnason, Johannes  Brost, Henrik Dorsin, med flera.

Likes

Comments

Abcfamily har nu bestämt sig för att ge The Mortal Instruments en andra chans eftersom det inte gick speciellt bra när filmen hade premiär för snart två år sedan.serien kommer att heta  Shadowhunters och kommer att följa 18-åriga Clary som får reda på att hon är en mänsklig ängel som är född för att jaga demoner.. Inga mer detaljer om detta finns än förutom att produktionen börjar i maj med bland annat rollsättning.


 

Vilka skådisar tror ni passar till rollerna?

personligen ser jag gärna någon helt ny skådis till huvudrollen och hoppas att serien blir bättre än vad filmen var.

Likes

Comments

Hart of dixie har varit en ganska svängig serie för mig men som jag ändå alltid har tyckt om. Jag älskade de två första säsongerna medans jag tyckte att tredje var ganska dålig (hade inget att göra med Joel, utan andra faktorer). Den fjärde och antagligen sista säsongen har faktiskt varit förvånansvärt bra
Så sista avsnittet då!? CW har ju inte officiellt lagt ner serien än även om ja, alla med en hjärtna vet att det nog kommer att bli så.  Kanalen får bara ta vidare en serie till av tre och tror nykomlingen izombie åtminstone får en säsong till. Alla fall jag kunde inte riktigt föreställa mig att HoD skulle kunna få en fortsättning och kan det ännu mindre efter att ha sett slutet på serien. Jag gillade slutet och är glad att alla fick värdiga slut. Jag tycker dock att det är jätte tråkigt att sådana här serier är väldigt kortlivade nu för tiden och tas över av så mycket övernaturligt men det är som det är och jag nöjer mig med det jag har kvar.

♥ Vad tyckte ni!?

Likes

Commentsyay! Igår bekräftades det att Masi Oka som spelade rollen som Hiro kommer att återvända till spinoffen av Heroes tillsammans med Jack Coleman Som spelat rollen som Noah. Samtidigt fick vi även reda på att serien har premiär i höst :).

 

Jag hoppas på fler karaktärer från heroes återkommer och att vi inte bara ska få se nya ansikten. 

Likes

Comments

Äntligen så har några namn lagt till för vilka som kommer att vara med i Gilmore girls panelen på ATX tvfestival i sommar...
Lauren Graham, Alexis Bledel och skaparen av serien Amy sherman-palladino var redan klara till detta när nyheten kom ut men vilka mer som kommer att vara på plats är...
♥  Jared Padalecki (Dean)
♥ Scott Patterson (Luke)
♥ Kelly Bishop (Emily)
♥ Keiko Agena (lane)
♥ Liza Weil (Paris) 
♥ Yanic Truesdale (Michel)
♥ Liz Torres (Miss patty) 
♥ Sean Gunn (Kirk) 
♥ John cabrera (Brian)
 
 
Är mest glad över Jared Padalecki, Liza Weil, scott patterson och Kelly Bishop. 
Dem jag personligen saknar på listan är Milo ventimiglia (tror dock chansen är liten), David sutcliffe och självklart Melissa MCcarthy. 
 

Likes

Comments

Betyg på imdb: 7,3/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Baserat på en sann historia om det gifta paret George och Joy som uppfostrar lejonet Elsa i Kenya men när Georges jobblicens går ut några år senare måste dem åka hem till England igen. Dem får erbjudande att sätta in henne på ett zoo men Joy vägrar och bestämmer sig för att låta henne bli fri men det är lättare sagt än gjort.

Born free är en av de finaste filmerna jag någonsin sett där ett djur är i fokus. Handlingen är lättsam men ändå väldigt stark och gillar ni djur så är filmen verkligen ett måste att se. Jag har lite blandade känslor angående filmer från 60-talet (och innan) då dem har en tendens att vara lite handlingslösa men det finns några undantag och detta är verkligen ett av dem. Skär verkligen rakt in i hjärtat och jag har nu efter filmen stor lust att läsa boken som filmen är baserad på. 
 

" she can't make it. she can't think. she can't mix with her own kind... She can't do anything the wild animals do to survive. You've done too good a job on her. You've made her tame. It's too late to try to let her go wild now. All we're doing is making her miserable, torturing her. How could you be so cruel? "

 

 
med i filmen är: virginia McKenna, Bill Travers, med flera.

Likes

Comments