Header


Woody Allen's kommande film irrational man handlar om läraren Abe som faller för en av sina College elever.

Klassisk handling möjligen men jag tror att den har potential att gå hem och fånga många hjärtan.

Likes

Comments

Har ni inte sett Diane Sawyer möter Bruce Jenner än så vill jag bara meddela att intervjun finns på svtplay nu... Det är alltså intervjun där han talar om sitt liv och de planerade könsbytet. Ni kan se den HÄR!!!

Likes

Comments


Snart är det maj och dem flesta beskeden gällande dina favorit serier kommer då... Först ut har ABC valt att lägga ner revenge - det blir alltså inte en femte säsong av serien.

Likes

Comments
Betyg på imdb: 6,9/10 ι mitt betyg: 6/10


 

En sista års elev i high school  får höra att hon är en duff - Designated Ugly Fat Friend till sina två snygga bästavänner. För att få sitt självförtroende tillbaka får hon hjälp av sin granne och barndomsvän Wes vars ex är skolans elakaste och populäraste tjej.

 

Det låter kanske som en vanlig high school film där den populära ska förvandla skolans nörd till snygg men nej, detta är inte en vanlig high school film. Lite mean girls vibbar har den och känns annorlunda mot dem flesta high school filmerna då jag ändå kan sträcka mig så långt och säga att den faktiskt inte är lika klyschig som man kan tro och bär på ett bra budskap. Det ända som var förväntat i mina ögon var kanske slutet men annars höll det sig på en lagom annorlunda nivå. 

 

Filmen bjuder även på några välkända ansikten som exempelvis Mae Whitman ( parenthood), Robbie Amell (the tomorrow people), Bianca A. Santos (the fosters), Bella Thorne (shake it up!), Allison Janney (mom) och Ken Joeong (baksmällan) Vilket ibland kan ses som posetivt. 

 

Mysig film som passar perfekt till fredagsmyset. själv så såg jag den på bio men det behöver ni verkligen inte göra för att uppleva den på rätt sätt. Lika bra i er soffa som på bio :)

Likes

Comments

Nästa sommar kommer filmen suicide squard att ha premiär. Det är en DC film som kommer att fokusera på karaktärer som vi vet är onda från tidigare DC filmer. Första bilden på en av karaktärerna släpptes på Twitter idag...

Det är Jared Leto som Jokern från Batman, sjukt läskig eller hur?!Likes

Comments

 

Ryktet att han ska lämna serien har varit där ett tag då han exempelvis fick en lite mindre roll denna säsong än innan och nu är det inte längre ett rykte. säsong 11 kommer att vara hans sista säsong. skådespelaren har sagt att han vill gå vidare och utforska andra roller, förståligt efter elva säsonger i samma serie. Kommer ni sakna honom?

Likes

Comments

Woho! Cuteness.se var så snälla och skickade ett packat till mig nyligen som jag hämtade ut idag. Som tur så var det något som jag ville ha.. Jag tänkte faktiskt göra en video men insåg att jag är en liten mes så nje, ni får nog vänta ett tag för att se mig tala men det vore kul att videoblogga någon gång faktiskt.ANYWAY.. här ↑ är my love Darth Vader. Om ni undrar vad det är så det en Kak-burk som säkerligen kommer fyllas med godis eller något annat istället.


 

Besök cuteness.se och köp gärna deras söta och roliga prylar!!! Ett tips är deras geek prylar...

Likes

Comments