Header

Har ni inte sett Diane Sawyer möter Bruce Jenner än så vill jag bara meddela att intervjun finns på svtplay nu... Det är alltså intervjun där han talar om sitt liv och de planerade könsbytet. Ni kan se den HÄR!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Woody Allen's kommande film irrational man handlar om läraren Abe som faller för en av sina College elever.

Klassisk handling möjligen men jag tror att den har potential att gå hem och fånga många hjärtan.

Likes

Comments


Snart är det maj och dem flesta beskeden gällande dina favorit serier kommer då... Först ut har ABC valt att lägga ner revenge - det blir alltså inte en femte säsong av serien.

Likes

Comments
Betyg på imdb: 6,9/10 ι mitt betyg: 6/10


 

En sista års elev i high school  får höra att hon är en duff - Designated Ugly Fat Friend till sina två snygga bästavänner. För att få sitt självförtroende tillbaka får hon hjälp av sin granne och barndomsvän Wes vars ex är skolans elakaste och populäraste tjej.

 

Det låter kanske som en vanlig high school film där den populära ska förvandla skolans nörd till snygg men nej, detta är inte en vanlig high school film. Lite mean girls vibbar har den och känns annorlunda mot dem flesta high school filmerna då jag ändå kan sträcka mig så långt och säga att den faktiskt inte är lika klyschig som man kan tro och bär på ett bra budskap. Det ända som var förväntat i mina ögon var kanske slutet men annars höll det sig på en lagom annorlunda nivå. 

 

Filmen bjuder även på några välkända ansikten som exempelvis Mae Whitman ( parenthood), Robbie Amell (the tomorrow people), Bianca A. Santos (the fosters), Bella Thorne (shake it up!), Allison Janney (mom) och Ken Joeong (baksmällan) Vilket ibland kan ses som posetivt. 

 

Mysig film som passar perfekt till fredagsmyset. själv så såg jag den på bio men det behöver ni verkligen inte göra för att uppleva den på rätt sätt. Lika bra i er soffa som på bio :)

Likes

Comments

 

Ryktet att han ska lämna serien har varit där ett tag då han exempelvis fick en lite mindre roll denna säsong än innan och nu är det inte längre ett rykte. säsong 11 kommer att vara hans sista säsong. skådespelaren har sagt att han vill gå vidare och utforska andra roller, förståligt efter elva säsonger i samma serie. Kommer ni sakna honom?

Likes

Comments

Nästa sommar kommer filmen suicide squard att ha premiär. Det är en DC film som kommer att fokusera på karaktärer som vi vet är onda från tidigare DC filmer. Första bilden på en av karaktärerna släpptes på Twitter idag...

Det är Jared Leto som Jokern från Batman, sjukt läskig eller hur?!Likes

Comments

Jag har ett tag nu funderat på att starta ett projekt som både kan vara kul, lärorik och såklart även kopplat till bloggen. Jag har många idéer men det är såklart svårt att göra allting på en och samma gång. En av alla mina idéer som jag är väldigt sugen på just nu är att starta en webshop då jag ofta är ute efter filmprylar men tycker utbudet är lite sisådär i Sverige. Ett exempel är att jag håller på med en film/serievägg just nu men när jag kollar vilka serieplanscher det finns ute att köpa i Sverige så är utbudet litet. Ända serien jag följer som jag vågade sätta upp min vägg var TVD... Fanns Big bang therory och annat i den stilen men nej, vill hellre ha annat.
 
Störta problemet för mig har varit att jag inte riktit vet hur jag ska gå tillväga av huvudtaget. Det känns svårt och skulle antagligen ta lång tid innan det faktiskt blev bra men det finns tips på vägen som faktiskt kan hjälpa.
Har ni funderat på att starta en webshop någon gång!?
Om ni funderar nu borde ni verkligen titta in driva-webshop.se, som lägger upp tips på vad som kan vara bra att tänka på innan och även medan du har din shop. Det är bra tips dessutom, inget trams...
 inlägget är ett samarbete mellan efji och driva-webshop

Likes

Comments