Header

Jag vill tipsa om serien the beautiful life där vi får följa några modellers liv. Den hade premiär på den amerikanska kanalen cw 2009 men lades ner efter bara två avsnitt men som tur är så skapades en youtubekanal till serien så alla avsnitt som hade spelats in släptes där. Ashton Kutcher har varit med och gjort serien och i huvudrollerna kan vi se Mischa Barton, Corbin Bleu, Sara Paxton, Ben Hollingsworth och Nico Tortorella för att nämna några.
Här finns avsnitten ↓

Vill ni också skriva ett gästinlägg tryck HÄR!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags blev det lagligt i alla USAs stater att lagligt gifta sig som homosexuell, YAY! 
Så därför vill jag tipsa om tre serier där det är något fint och naturligt att älska vem man vill oavsett kön.
Looking (2 säsonger + en kommande film)
Handling: vi får följa tre vänner i San Francisco när dem söker efter lyckan och kärleken.
Varför looking? homosexualitet har aldrig varit så stor i en serie och bara det gör att serien sticker ut i mängden men det är inte enbart därför serien är så underbar, den har mer egenskaper än så titta och se för er själva.
Vilka är med
? Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez, Murray BartlettLauren Weedman, med flera.
 
The Fosters (är inne på sin tredje säsong)
handling: Callie hamnar hos en fosterfamilj som består av två mammor, deras två adaptiv-barn och en av mammornas biologiska son.
Varför the fosters? den är framförallt mysig men visar sedan även upp att man får älska vem man vill oavsätt vad på ett naturligt sätt som att det vore det naturligaste i världen och det är det det även borde vara.
Vilka är med? Maia Mitchell, Teri Polo, Sherri Saum, David LambertCierra Ramirez, med flera.
 
Glee (6 säsonger)
Handling: några high school elever som inte tycker att dem passar in anmäler sig för att vara med i gleeklubb och det kommer att förändra deras liv för alltid.
varför glee? glees budskap har nog alltid varit att det är okej att vara du, vem du än är. Vem du än må älska, vad du än har för intressen - du är bra just för att du är du.
Vilka är med? Jane Lynch, Lea MicheleChris Colfer, Naya Rivera, Matthew Morrison, med flera.
 
Några serier jag själv inte har sett men som jag ändå tycker bör nämnas är - queer as folks och the L world.
Och en film som verkligen är nödvändig att se är - If These Walls Could Talk 2.

Likes

Comments


I februari fick några av er synas här genom att svara på frågor om er favoritserie. Det var uppskattat så därför tänkte jag låta er ha chansen att synas på mitt serieflöde igen men det kommer att se lite annorlunda ut då jag inte vill att ni ska svara på några frågor utan jag söker nu folk som skulle vilja skriva ett inlägg som jag sedan kommer att publicera här, alltså ett gästinlägg - SOM ÄR RELATERAT TILL SERIER ELLER FILM.Vore det kul? isåfall är detta det ända ni behöver göra ↓


♥ skicka ett mejl till efji@hotmail.com med antingen ett utkast av inlägget eller din idee.

Ni får skriva om vad ni vill så länge det relaterar till temat ↔ alltså om tv-serier eller film.

 Ni får även länka till er blogg/hemsida/twitter, osv.

 

några tips... serietips, recension, favoritserie, favoritfilm, favoritskådis, bok blir film, en film jag inte tål, klä dig som en karaktär, osv.

Likes

Comments

Transparent får en tredje säsong
Mr robot får en andra säsong efter endast ett avsnitt visat på tv.
Lizzie Borden får inte en andra säsong
Hannibal får inte en fjärde säsong
 

Likes

Comments
 Betyg på imdb: 7,5/10 ι mitt betyg: 7/10 

22 år efter jurassic park har Isla Nublar en fungerande nöjespark för alla som älskar dinosaurier. Tyvärr är parken dyr och någon måste göras, så varför inte föda fram en livsfarlig Indominus Rex?

 

Förra veckan befann jag och Emma oss i Täby centrum för att äntligen få se Jurassic world på bio. Längtan var enorm och förväntningarna var höga. Kan en film idag bli lika bra som dens föregångare? nej, den var inte bättre än jurassic park (1993) men betydligt bättre än tredje filmen från 2001. Jag fick som helhet en skön känsla av filmen. Stort fokus på syskonrelationen samtidigt som vi får se det vi egentligen kom dit för att se - dinosaurierna ♥. Filmen var alltså bra, inte över förväntan utan höll sig på en bra filmisk nivå och slutet viskade lite om en tvåa (jag menar femma), va? jag tror nog det.

 

Alla skådespelar insatser var väl godkända med Chris Pratt (som jag visserligen aldrig riktigt förståt storheten med) i spetsen men även skådespelare som Bryce Dallas Howard, Vincent D'Onofrio, Jake Johnson, Omar Sy, Judy Greer, Lauren Lapkus, Nick Robinson och Ty Simpkins för att nämna några.

Likes

Comments

Jag skrev ett inlägg i mars om att Jake T. Austin valt att lämna the fosters och det var därför oklart vad som skulle hända med hans karaktär. De ända vi vet än så länge är att han har överlevt en bilkrasch och befinner sig för tillfället på en internatskola.

Nu är det dock bekräftat att en ny skådespelare kommer att ta över rollen som Jesus nämligen Noah Centineo (austin and ally).Vad tycker ni om detta?

Jake T. Austin är störta anledningen till varför jag började titta på the fosters så tycker det är väldigt tråkigt att han blir utbytt. Skulle hellre se att han inte kom tillbaka alls och bara nämdes ibland.

Likes

Comments

Detta inlägg kommer en aning senare än planerat men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Jag tittade klart tredje säsongen av orange is the new black tre dagar efter premiär så ett inlägg var redan i tanke för ganska exakt en vecka sedan men nu kommer det alla fall ;).
Betyg på imdb: 8,4/10 ι mitt betyg: 7/10
 
 Vi får fortsätta att följa med på kvinnofängelset där Piper tjänar av sitt 15-månaders fängelsestraff..
 
Jag längtade väldigt mycket efter tredje säsongen innan den hade premiär eftersom förra säsongen var väldigt spännande men när säsongen hade premiär så kände jag lite att det inte skulle bli lika bra som förr. Förstå mig rätt, jag älskar OITNB och även säsong tre höll sig på en relativt bra nivå men jag fick lite känslan att dem hade tappat lite när det kommer till nytänkande idéer. Det mesta var lugnt och fridfullt och kanske det behövdes efter allt jobbigt med Vee i förra säsongen.
 
En väldigt tråkig sak som hände var Nickys öde... Hoppas hon dyker upp i fjärde säsongen men tror chansen tyvärr är ganska liten till det. Hon har annars en tindens att få lite mer fart på handlingen, bara genom att vara där så det är tråkigt att hon bara syntes i några få avsnitt. Bra att Healy bröt med sin fru, det var på tiden. Tyckte väldigt synd om Soso under säsongen och tror hon kommer behandlas betydligt bättre nästa säsong med tanke på hur det slutade med henne. Gillade Pennsatucky den här säsongen, det trodde jag inte skulle hända när jag såg första säsongen men hon är verkligen en fin människa när hon får visa det.

Säsongen blev ganska spännande mot slutet och Piper håller på at bli helt galen. Jag trodde ändå att hon skulle fortsätta hålla sig ganska normal i hela serien men nej.. She going crazy for real. Alex höll sig till och med mer nere på jorden under säsongen.

Likes

Comments