Header

Ikväll börjar en ny säsong av paradise hotel och såklart ska jag titta, ska ni?  

Tv3, kl22.  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har helt missat att en bok jag tycker väldigt mycket om kommer att bli fillm senare i år eller alternativt början på nästa år. Nämligen gatu katten bob. Jag fick reda på det för att huvudkaraktären James nu har blivit rollsatt, kul. Luke Treadaway(unbroken) kommer att spela rollen som James i den kommande filmen.

 

Filmen kommer att handla likt boken om en hemlös och missbrukande man vid namn James. Hans resa till att bli fri från beroendet, ha en lägenhet och hans räddare i nöden katten Bob. 

Likes

Comments

För något år sedan tittade jag väldigt ofta på kortfilmer. Dem blir inte lika uppmärksammade som en vanlig långfilm men det finns många som verkligen är bra och bör uppmärksammas. Längden är lite olika men brukar ligga mellan 5 - 50min och om ni är sugna är ett tips att titta på några HÄR!

 

En kortfilms-serie som jag fastnade för lite extra för kanske två år sedan var Black mirror som är en brittisk kortfilms-serie. Det finns sju stycken filmer ute än så länge (har inte sett den senaste). Serien handlar om den mörka sidan av tekniken.


 

Likes

Comments

Min pojkvän läste på någon hemsida för ett tag sedan att sista säsongen av Hemlock grove inte skulle ha premiär fören någon gång nästa år för att dem började filma in säsong tre senare. Jag skrev aldrig om detta för jag vill då inte komma ut med felaktiv info (litade nämligen inte riktigt på detta då det inte var direkta ord från netflix). Det ska ju enbart vara hit ni vänder er för att få serienyheterna är tanken och då vill jag ändå vara rätt så säker på det jag pratar om.

 

Alla fall Netflix gick igår ut med att sista säsongen av Hemlock Grove faktiskt har premiär väldigt snart. 23 oktober finns tredje och sista säsongen att streama.

 

Har ni missat serien så finns de två första säsongerna på netflix och i huvudrollerna kan vi se vår svenska Bill skarsgård och min favorit Landon Liboiron. Det är en ganska annorlunda varulv/vampyr-serie.

Likes

Comments

Är hösten redan här? nja, inte riktigt än men innan dess får vi njuta av att titta på alla nya posters som kommer nu innan alla premiärer.. Cw släppte nys dessa tre ↓Andra säsongen av Jane the virgin. Andra säsongen av the flash. Premiär-serien Crazy ex girlfried.


 

Likes

Comments

Filmen blev i sista stund nekad att visas på bio av sf eftersom filmen inte ställde upp på alla krav för en biofilm. Jag blev lite förvånad när jag fick reda på det och tror att sf i det fallet faktiskt gjorde ett misstag då ex machina fått mycket fina ord sagt till sig internationellt.
Betyg på imdb: 7,7/10 ι mitt betyg: 7/10
 
Caleb blir inbjuden till sin chef mitt ute i ingenstans för att testa intelligens hos en kvinnlig A.I - en robot med hög intelligens och kanske även känslor.
 
 
Ex machina är en framtidsfilm om intelligent teknik och är listad som sci-fi men jag vet inte om jag riktigt skulle sätta den i det faket. Visst det den handlar om - en A.I's intelligens och kan kanske inte riktigt beskrivas på ett annat sätt än att det är sci-fi men jag tyckte hela handlingen kändes mer som en thriller, men det är kanske bara jag. 
 
Vi får följa Caleb som är en smart kille i 25-års åldern som jobbar på ett företag som ska vara ungefär likvärt som vårat Google. Han blir den utvalda att åka till huvudschefen och bo där i en vecka för att undersöka intelligensen på en A.I. Chefen bor mitt ute i ingenstans bland berg, väldigt vacker miljö även fast det samtidigt känns lite läskigt. A.I'n spelas ut av vår svenska Alicia Vikander, intressant att se henne i en engelskspråkig film då jag bara sett henne prata svenska innan. Hon gjorde ett bra jobb vilket även dem andra två stora rollerna gjorde. 
Speciellt för en film i denna genre är kanske att det inte direkt finns en ond person med. Nathan (chefen) ska kanske ses som "the bad guy" i vissa stunder men i slutändan tycker jag inte att han är det. Han kanske har gjort lite dåliga val men han är inte en ond människa i mina ögon.
 
Ex maschina är en bra film i sin genre och känns i många drag även ganska trovärdig. Jag gillade den.

Likes

Comments

pill pill, bloggen under renovering.. snart ny design.. Färdig imorgon eller så.

Likes

Comments

I lördags träffades några från theothfamily vilket inte direkt var första gången sedan serien sände sitt sista avsnitt, vilket är kul. Jag ve inte något annat serie-crew som forfarande håller ihop så pass bra även fast dem jobbar på olika håll nu mera.
  

 


Likes

Comments