Header

Igår var det screen actors guild award och här kommer dem som jag tyckte hade de snyggaste klänningarna under kvällen.
Har ni någon favorit?
 
Naomi Watts, Rooney Mara, Laura Prepon
 
Tina Fey, Marisa Tomei, Amy Poehler
 
Hannah Murray, Ariel Winter, Sophie Turner
 
bilderna lånade från Harpers Bazaar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

- Sean Gunn (Kirk i Gilmore girls) bekräftade idag på Facebook att han kommer att komma tillbaka som Kirk när Gilmore girls kommer tillbaka.
- Samma sak gäller Keiko Agena (Lane i Gilmore girls) och John Cabrea (Brian i gilmore girls)
- Som jag nämnt tidigare kommer avsnitten vara säsong baserade och nu är det bekräftat vilken ordning - vinter, vår, sommar och sist men inte minst höst. Netflix gick även ut igår med att serien kommer tillbaka redan 2016.. Jag tippar på december eftersom första delen kommer utspela sig på vintern.
- Lauren Graham gick igår ut med att de fyra sista orden kommer att vara mellan henne och Rory (båda kommer att säga dem).
 
Jag kommer förresten kolla igenom serien igen innan de nya avsnitten/filmerna kommer ut och skriva säsongs recensioner här i bloggen.

Likes

Comments

Yay! Idag släpptes nyheten om att de nya gilmore girls avsnitten kommer att börja filmas 2 februari. Än så länge är det klart att Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson och Kelly Bishop kommer tillbaka för sina roller igen.

Jag hoppas även att Jared padalecki, Milo ventimiglia, Liza Weil och Melissa McCarthy dyker upp i något av avsnitten men den som väntar får se... Någon mer som längtar till serien har premiär?

Likes

Comments


Det blir mer än bara en kortlek (4x13) för house of cards då serien nu blir förnyad till en femte säsong. Skaparen bakom serien, Beau Willimon har dock valt att fjärde säsongen kommer att bli hans sista så han kommer inte följa med för den femte säsongen. Detta har hänt förr och serien kan överleva men kan också förlora mycket på det. Den som väntar får se helt enkelt.
Likes

Comments

Detta inlägg är ett samarbete mellan mig, ElsaSaraEmelie och Julia, så kolla även in deras inlägg.

 

Vilka karaktärer i någon tv-serie ni följer känner ni mest igen er i? Här under är två jag känner igen mig mycket i när jag tittar på serien i fråga...

 


 


Likes

Comments

Miley Cyrus (the last song) har fått en roll i Woody Allens kommande mini-serie på 6 delar. Väldigt lite är ännu sagt om Allans kommande serie. Det ända vi vet är att serien kommer att utspela sig på 60-talet och förutom Cyrus så kommer Elaine May (the birdcage) att medverka. Kommer ni att titta? det kommer jag :).

Likes

CommentsBetyg på imdb: 7,8/10 ι Mitt betyg: 7/10

 

Två månader senare försöker Scott, Stiles och Kira återhämta sig efter allt tragiskt som hänt. De börjar en ny termin i skolan och Scott bestämmer sig för att fokusera på skolan detta år men snart kommer nya beskymmer och läget blir värre än någonsin.

 

Den fjärde säsongen av teen wolf var helt klart ett lyft för serien och känns lite annorlunda mot tidigare säsonger och det var helt klart något positivt. Jag trodde att jag skulle sakna Allison och Isaak mer än vad jag gjorde men handlingen var så pass intressant att det inte riktigt gjorde något att dem inte var där. Lydia fick en lite bredare roll, jag vet att många gillat henne sedan tidigare men jag har alltid tyckt att hennes karaktär är så otroligt platt och tråkig så det var kul att lära känna henne lite bättre. Det här var nog första säsongen som jag tyckt att monstren sett läskiga ut, effekterna har inte direkt varit det bästa tidigare så det var också ett lyft in i rätt riktning och jag hoppas att serien kommer att leverera ännu mer än såhär i framtiden.

 

Jag var orolig att Chris skulle ha endel agg mot Scott den här säsongen på grund av vad som hände Allison i säsongsavslutet på 3b, inte för att det var hans fel men han är alltid inblandad när hon råkar i trubbel. Det var dock ovanligt lugnt mellan dem, vilket var skönt att se. Jag var också väldigt orolig att fler skulle dö med tanke på dödsfallen i förra säsongen men ingen jag bryr mig om speciellt mycket dog så det var lite av en lättnad.

Ett tillskott av karaktären Liam som jag tyckte var helt okej, kan bli intressant och se om hans karaktär kan växa. Gillade även Manson, som spelar hans bästa kompis. Utöver det gillade jag verkligen Stiles och Malia tillsammans, hoppas på att det kan bli något mer där framöver men det tror jag. Sammanfattningsvis så var det här en bra säsong, spännande handling, bättre effekter än någonsin och en bra karaktärs utveckling.


Likes

Comments

Första bilden tillsammans (minus Matthew Perry) sedan nyheterna om att en reunion kommer att ske för friends. Bilden togs igår på ett event som har med deras återförening att göra. Med på bilden är också gänget från big bang theory.
 
Längtar ni till de nya avsnittet av friends?

Likes

Comments

Prison break är en klassiker. En serie som jag alltid har vetat om att finns men som jag totalvägrat att titta på även fast många jag känner sagt väldigt fina ord om serien. Av en slump tittade jag på första avsnittet här i veckan och kunde inte riktigt släppa den så jag såg hela säsongen, ojdå.
Betyg på imdb: 8,5/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Efter att Michaels bror blivit dömd till döden för ett brott han inte begått och bara några veckor kvar tills elektriska stolen, så gör Michael allt i sin makt för att få ut honom därifrån. Han sitter snart i samma fängelse och ska till varje pris rymma där ifrån tillsammans med sin bror och några andra han lärt känna på vägen. Tv-serier och filmer som utspelar sig i fängelse har nog nästan alltid fängslat (haha, förlåt) mig och det finns några som är riktigt bra speciellt i filmväg men även ett antal serier som jag verkligen har gillat från första stund. Varför Prsion break inte var ett självklart val för mig vet jag inte men jag har alltid fått för mig att det inte är en serie för mig eller att den kanske skulle vara lite seg  - vilket den verkligen inte är. Serien är spännande från första avsnittet och fortsätter i ett väldigt jämt tempo. Karaktärerna är intressanta att följa och har bra bakgrunds historier som jag hoppas få veta mer om i framtiden. Min favorit karaktär var Sucre men gillade de andra också mer eller mindre :).
Manuset och skådespelarna är briljanta. Dem skulle verkligen inte kunna ha gjort ett bättre jobb än såhär och jag ser framemot fortsättningen som jag hoppas kan leverera lika mycket som den här säsongen. Det ska helt klart bli intressant att se hur alla klarar sig utanför murarna.

Likes

Comments