Header

Platser jag gillar i tv-serier är oftast de som är relativt verklighetstrogna. Så som Newport beach i OC, vilket är en riktig stad i California eller Gilmores hemby Stars hollow vilket är en påhittad by men man vet ungefär vart de ska ligga, hur långt från Hartford eller till och med New York. Här är några exempel på städer/orter/hem/restauranger alltså platser som jag njuter av att titta på när jag tittar på serien i fråga.Inlägget är ett sammarbete mellan mig, Elsa, Sara, Karin och Emelie
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Freeforms populära komedi baby daddy får en sjätte säsong. I seriens sjätte säsong kommer det 100e avsnittet att dyka upp vilket brukar betyda något stort i serievärlden så vi får helt enklet se vad det blir för planer i seriens sjätte säsong. Än inga planer om att det skulle vara den sista säsongen så det återstår att se. På tal om freeform så är min högsta önskan just nu att kanalen ska ta över girl meets world då kanalen inte ens behöver köpa upp serien då både ingår i the Walt Disney Company men Disney channel har ju en fyra säsongs regel. Har ni inte sett GMW, do it.Likes

Comments

Ni kan nu sluta fundera för snart blir det mycket enklare än någonsin förr. Från 1 juli kan du hänga med från början nästan vart du än befinner dig i världen. Aldrig tidigare har det varit så lättillgängligt att se MIN favorit tv-serie vart du än befinner dig. Det ända ni behöver är ett netflixkonto för Gilmore girls kommer till Netflix på fredag i alla länder som har rättigheter till netflix, yay. Alla gamla säsonger av serien som tidigare bara har funnits i USA och Canada kommer nu till oss i Europa, Japan och massa andra ställen i världen. Likes

Comments


I oktober har serien the young pope premiär och vi kommer att kunna se den på hbo-nordic. I huvudrollen kan vi se Jude Law. Förutom Law så kommer även Diane Keaton och James Cromwell att dyka upp på våra skärmar. Vad tror ni om denna? själv tycker jag att den verkar otroligt bra.

Likes

Comments

För några veckor sedan skrev jag att det troligtvis inte blir en tredje säsong för true detectiv men planerna kan ha ändrats. Varför kanske ni tänker då andra säsongen inte direkt var en hit, visserligen inte men den första var det. Matthew McConaughey gick nyligen ut i en intervju att han kan tänka sig att återvända till sin roll som Rust Cohle och att han saknar karaktären. För att han ska kunna återvända för en tredje säsong så vill han att allt ska göras rätt, det ska va rätta omständigheterna, rätt plats och göras på rätt sätt.

Personligen älskade jag första säsongen men tycker att det kanske är dumt att röra till det för mycket men om det görs rätt så kan det självklart fungera.

Likes

Comments

Jag känner mig aningen inspirationslös idag. Jag tror och hoppas att det bara beror på vädret och att det blir massa roliga blogginlägg i veckan men just idag blir det bara en lista som jag lånat av Elsa.
 
Ungefär hur ofta går du på bio? varannan månad ungefär.
 
Finns det någon specifik kommande film som du ser extra mycket fram emot? Ja, en av dem är In Dubious Battle.
Vad söker du mest när du ser en film? locka fram känslor och verkligen bli berörd är det viktigaste.
 
Gillar du historiska kostymdraman? nej, men det finns några som är bra såklart.
 
Under vilka år tycker du filmindustrin levererade som bäst? 90-talet skulle jag nog säga.
En barnfilm du älskar även i vuxen ålder? Bröderna Lejonhjärta om inte disney räkas förståss.
 
Vilken var den första film du minns att du älskade så mycket att du såg den om och om igen utan att tröttna? Micke och Molle ;)
 
Vilken filmgenre gillar du mest? Drama helt klart.
 
Vilken skådespelare var din första favorit och vilken är din nuvarande favorit? Min första favorit var väl Rachel Bilson eller någon i den stilen. Nu gillar jag ganska många men bla. Joaquin Phoenix ♥
 
Vilken regissör var din första favorit och vilken är din nuvarande favorit? har alltid gillat Richard Curtis filmer
Vad tycker du om filmmusikaler, och har du någon favorit? Jag gillar musikaler. Favoriter är väl Grease, god help the girl, cry-baby och andra i den stilen där de inte sjunger igenom exakt hela filmen utan också har ett pratande manus.
 
Har du någon favorit bland Disney's alla klassiker? lejonkungen och Toy story
 
Favorit av animerade filmer som inte är producerade av Disney? Hotel Transylvania och shrek.
 
Gillar du Stop Motion? det finns några som är riktigt bra men inget jag brukar föredra.
 
Vilken film gråter du alltid till? Hachiko, notebook och the last song.
Favorit soundtrack? the guardian of the galaxy och walk the line.
 
Favorit låt från musikal? älskade Those Magic Changes från grase live så den ligger bra till just nu.
 
Finns det någon film vars budskap du tycker sticker ut mer än andra? Butterfly effect och Good WIll hunting.
 
Vilken film är din favorit inom genren drama? walk the line
Samma fråga som ovan, men komedi? when Harry met Sally, inte direkt en "haha" komedi men otroligt bra.
 
Favorit bland filmserier? Harry Potter
 
Favorit när det gäller skräck? the shining och sedan gillar jag även psyko väldigt mycket.
 
Vad anser du om sci-fi och har du någon favorit inom genren? det är en bra genre men som kan bli väldigt läskig också. Bästa filmen är E.T.
 
Finns det någon känd kultfilm som du själv inte alls gillar/inte förstår varför folk gillar? första star wars filmen (alltså episode 4)
En film du skäms över att du älskar? Är svag för otecknade disney filmer. Tyckte exmpelvis att geek charming var jätte bra men är kanske inget jag skulle ta upp på en middag eller så.
 
Gillar du äventyrsfilmer och fantasy, och har du någon favorit? Har väldigt svårt för äventyrsfilmer. Fantasy är helt okej. Jag gillar bla. Harry Potter.
 
Finns det någon musikfilm du gillar extra mycket (som inte är en musikal)? Det är bland det bästa jag vet. Älskar walk the line, almost famous och whiplash för att nämna några :)
 
Finns det någon fantasy-värld som du fascineras av? DC-comics världen om den räknas
Finns det någon speciell filmkaraktär du favoriserar? Anakin skywalker ;)
 
Tittar du ofta på kortfilmer, i så fall - har du någon favorit? Jag gillar kortfilmer. Det finns många riktigt bra men som inte får speciellt mycket uppmärksamhet eftersom filmen inte är en långfilm. En favorit är Be Right Back från 2013.
Vad tycker du om de äldre klassikerna, och har du någon favorit av dessa? Jag gillar oftast klassiker, breakfast at tiffany's är min favorit.
 
Vad tycker du om romantiska draman/komedier, och har du något favoritpar i filmer som dessa? Jag älskar romantiska filmer, verkligen älskar. Favoriter är Notebook, before sunset, love actually, a walk to rember, och when Harry met Sally för att nämna några få.
Actionfilmer och favorit där? Antingen otroligt bra eller ganska dåliga filmer. Min favorit är Sin city.
 
En oförglömlig scen som du alltid sett som den bästa som någonsin skrivits? Kvalitetsmässigt bästa filmen du någonsin sett? finns såklart många men den första jag tänker är när ungen ligger inne i matten i Room, wow. Jag grät så mycket.
 
Och slutligen, har du någon självklar favorit av alla filmer du någonsin sett? walk the line

Likes

Comments


Idag när Johan hade tagit hem en bunt med tidningar från sin mamma så bläddrade jag igenom hus & hem. wow, vad jag blev inspirerad av den här bokhyllan då. Kanske filmer istället för böcker men ändå sjukt snyggt. Det är då man längtar till ett lite större hem än en enkel etta.
Likes

Comments

Någon som är ett Game of thornes fan? Jag söker en person som vill skriva ett inlägg om sjätte säsongens sista avsnitt, säsong sex i helhet och i stort sätt vad du vill bara det rör sjätte säsongen av GoT. Du får länka din blogg/instagram, osv. mejla till frokentv@hotmail.com senast måndag 14.59.Likes

Comments