Header

Äntligen höst, eller? om du vill ha kvar sommarkänslan ett tag till varför inte inskaffa en ny parfym som luktar ljuvligt? I samarbete med Nordicfeel vill jag tipsa er om att dem har skapat en topplista över just parfymer då det ofta kan vara svårt att hitta rätt parfym så har dem nu gjort det enklare för dig - både för tjejer och killar dessutom. I Nordicfeel's lifestyle blogg har dem nu listad deras bästa parfymer, som dessutom är mycket billigare att handla där än i affär så passa på medans du har chansen. Förutom topplistan så kan du hitta massa tips bla. för att få ett långvarigt resultat. Det vill ni väl inte missa?Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förra veckan vann jag en personlig almanacka i denna blogg, wiio. Igår flög den försiktigt ner i min brevlåda och gjorde min dag. TITTA HUR FIN!!! ♥  Nu kan jag titta på Gilmore girls, vart jag än är ;)Likes

Comments

Nu är det officiellt, sjunde säsongen blir den sista för Pretty little liars. Det har ryktas om detta väldigt länge men I. Marlene King som är grundaren av serien har flertal gånger sagt att serien kanske kommer att få en åttonde säsong men så blir det alltså inte. På grund av detta kommer 7b (andra halvan av sjunde säsongen) inte ha premiär fören i April (brukar alltid vara i januari). Jag hoppas att de skjutit upp premiären för att verkligen hinna svara på ALLA frågor men vi får väl se hur det går helt enkelt. Kommer ni att sakna Pretty little liars? jag gillar PLL och skulle kunnat se någon till säsong helt klart men samtidigt är så sju säsonger ett högt antal när det kommer till antal säsonger. PLL har varit en lyckad serie genom åren men många trogna fans. Nästa år kan vi se framemot en ny serie skapad av grundaren till PLL som kommer att heta famous in love men bla. Bella Thorne i en av rollerna.Likes

Comments

Några singlar där ute? jag måste verkligen tipsa er om den ultimata dejtingsidan om man är kulturnörd. mazily.se är utan tvekan den bästa dejtingsidan och den ända dejtingsidan jag någonsin kommer att tipsa om här inne. Deras hemsida har bla. en evenemang guide, alltså what? ja, det är sant vilket är så sjukt bra och nytänkt. Det är dejting på en fantastisk nivå helt enkelt. Eftersom evenemang står i fokus så inriktar de sig mest in på vi som bor i storstäderna - Stockholm, Göteborg & Malmö. På evenemangguiden kan du välja vilken stad du bor i - exempelvis jag som bor i Stockholm kan då välja just stockholm och då få förslag. Några exempel ↓

Amy Schumer Live på Hovet, Prova på yoga, Loppis & gratis utomhus bio.

 
Det här är alltså bara några fö förslag, kolla in HÄR för att se mer.
/ inlägget är ett samarbete

Likes

Comments

Eftersom mitt stora Netflix inlägg blev populärt så tänkte jag göra ett liknande med HBO-nordic. Om ni vill kan jag göra det med viaplay också, bara att säga till om det är av intresse. Jag har som innan sett minst en säsong av alla serier som jag listar men de flesta har jag sett alla avsnitt av.
 
Drama
 
The leftovers 9/10
2% av jordens befolkning försvinner spårlöst. Serien utspelar sig tre år efter händelsen och om de människor som förlorat sina familjemedlemmar. Den här serien är ett genidrag, bland det bästa jag har sett i hela mitt liv.
 
big love 8/10
Serien följer en polygamist, alltså en man som har tre fruar. Det är en otroligt välgjod serie men staka karaktärer. Amanda Seyfried spelar bla. rollen som den älsta dottern i familjen.
 
the affair 8/10
En författare och en servitris inleder en affär som kommer att förändra deras liv för all framtid. Den här serien har både ett bra manus och helt fantastiska skådespelare, se den!
 
Mr robot 7/10
En helt unik serie om en programmerare som även är datahacker. Huvudrollen har socialfobi och får panikattacker på ett väldigt trovärdigt sätt och det var det som fick mig att fastna för serien till en början men det hjälper såklart att den är bra också.
 
Vinyl 7/10
1970 och Musik, mina favorit teman i ett.
 
 
 
Komedi

Dead like me 9/10
George är en 18-åring som precis hoppat av College och hon har en negativ inställning till livet i allmänt. Hennes liv förändras drastiskt när hon dör genom att bli träffad av en toalettsits. När hon dött får hon reda på att hon inte riktigt är klar på jordelivet trotts allt utan att hon blivit utsedd till lieman. Komedimässigt kan de här vara den bästa serien som någonsin gjorts (även fast den inte direkt är haha-rolig), den är genialisk!!!
 
Sex and the city 7/10
Jag tror att alla hört talas om SATC även fast ni kanske inte sett serien. Vi får följa fyra tjejkompisar i New york och hur de hanterar att vara kvinnor på 90-talet. Jag har lite blandade åsikter om serien men tycker ändå att den är bra.
 
looking 7/10
Tre killkompisar som också är homosexuella försöker hantera sina liv i San fransico. Jonathan Groff spelar huvudrollen så not much to complain about.
 
The mindy project 6/10
Vi får följa en gynekolog som försöker hantera sitt arbetsliv samtidigt som hon har ett privatliv att sköta. Jag älskade den här serien de första tre säsongerna men tyckte att den lite föll efter det.
 
girls 5/10
Serien som jag hatar att älska, eller älskar att hata? hmm.. I centrum står fyra tjejkompisar i New york. Karaktärerna är dåliga människor, går inte att lita på och jag skulle verkligen dö av att ha sådana vänner. Jag tror tyvärr att det är ganska vanligt att en vänskaps krets ser ut ungefär sådär, typ för att man varit kompisar 100 år och kan inte släppa taget. Det finns bra barndomsvänner men det finns också dåliga.
 
 
 
Kriminal

True detective 9/10
En kriminal antologi-serie. Första säsongen är bland det bästa jag sett i hela mitt liv och följer två dektetiver under 17 år. Andra säsongen är sämre så att säga med finns ändå många andra serier som är sämre där ute så jag ska inte klaga.
 
Twin peaks 9/10
En FBI-agent åker till twin peaks för att ta reda på vem som dödat en ung kvinna. Den här serien är nästintill helt perfekt och helt genialisk.
 
Broardwalk empire 8/10
Jag hatar period drama, jag brukar stå ut ungenfär fem minuter så det kom som en chock när jag insåg att den här serien faktiskt var riktigt bra. Serien utspelar sig på 1920-talet och handlar om en politiker som konspirera med gangsters.

power 7/10
James ”Ghost” Patrick har allt - familj, en fin lägenhet på Manhattan och äger en av New Yorks hetaste nattklubbar. Problemet är bara att han också är knarklangare, kan han någonsin ta sig ur det för att få leva ett normalt liv? knappast. Det här är en serie som jag råkade snubbla förbi när Johan hade HBO-kanalen (som inte existerar i Sverige längre) och jag gillade den verkligen.
 
100 code 7/10
En svensk/amerikans-serie som utspelar sig i Stockholm. Vi får följa en New york-polis som kommer för ett specialfall i Stockholm när flertal unga, blonda och blåögda tjejer dött under ett år. Spännande och välgjord serie som jag ser framemot att se mer av då en andra säsong snart är här.
 
the night of 7/10
Efter en natt's festande med en okänd kvinna vaknar Naz upp och ser att kvinnan knivhuggit till dötts. Han blir misstänkt för mordet men han är väl oskyldig? riktigt spännande, se den.
 
the wire 7/10
serien berättas från både polisen och brottslingarnas perspektiv - största fokuset är droger och mord. Utan tvekan en av de bättre kriminalserierna som gjorts.
 
 
 
Fantasy/äventyr
 
Game of thornes 7/10
De flesta som följer min blogg vet nog att jag inte följer GoT längre men ändå vågar jag slänga iväg ett bra betyg. Det beror på att jag ibland kan se lite högre. GoT är en otroligt snygg serie men många helt chockerande scener som gör att tittarna tappar hakan. Jag vet att det inte är en dålig serie men jag vet också att det inte är en typisk mig serie.

12 Monkeys  7/10
En berättelse om en man som kan resa i tiden och gör det för att förmedla att jorden är på väg att förstöras. Jag hade inga förväntningar inför den här men riktigt bra.
 
True blood 6/10
Sookie's liv förändras för alltid när hon möter vampyren Bill. Det här är inte en dålig serie, den är faktiskt ganska bra men stör du dig så mycket på en karaktär så du måste hoppa över personens scener så kanske det är dags att byta serie helt enkelt.
 
the the shannara chronicles  5/10
Jag syftade på den här serien när jag sa i en video att serien nödvändigtvis inte måste vara bra bara för att den är snygg. Super fin miljö och Austin Butler i en av huvudrollerna men det räcker inte, jag vill ha något mer.

Likes

Comments

Den årliga listan är här. Undrar ni också när alla serier har premiär i höst? Då har jag listan här. Datumet är när vi i Sverige kan se serien i fråga, alltså dagen efter premiärdatumet i usa.
 
 
ABC
Agents of S.H.I.E.L.D. - säsong 4 har premiär 21 September
The goldbergs - säsong 4 har premiär 22 September
Modern family - säsong 8 har premiär 22 September
Black-ish - säsong 3 har premiär 22 September
Speechless - SERIEPREMIÄR 22 September
Designated Survivor - SERIEPREMIÄR 22 September
Notorious - SERIEPREMIÄR 23 September
How to get away with murder - säsong 3 har premiär 23 September
Grey's anatomy - säsong 12 har premiär 23 September
Last man standing - säsong 6 har premiär 24 September
Dr. Ken - Säsong 2 har premiär 24 september
once up on a time
- säsong 6 har premiär 26 septemeber
Secret and lies - andra säsongen har premiär 26 september
Quantico - andra säsongen har premiär 26 september
Conviction - SERIEPREMIÄR 4 oktober
The middle - säsong 8 har premiär 11 oktober
American Housewife - SERIEPREMIÄR 11 oktober
Fresh off the boat - säsong 3 har premiär 12 oktober
The real O'Neals - andra säsongen har premiär 12 oktober

NBC
Blindspoot - andra säongen har premiär 15 September
The good place - SERIEPREMIÄR 20 september
This is us - SERIEPREMIÄR 21 September
Chigago P.D - fjärde säsongen har premiär 22 September
Law and order - säsong 18 har premiär 22 September
The Blacklist - fjärde säsongen har premiär 23 September
Chigago med - andra säsongen har premiär 23 September
Superstore - andra säsongen har premiär 23 September
Timeless - SERIEPREMIÄR 4 oktober
Cigago fire - säsong 5 har premiär 12 Oktober
Grimm - säsong 6 har premiär 29 Oktober
 
 
CBS
the big bang therory - säsong 10 har premiär 20 September
Kevin can wait - SERIEPREMIÄR 20 september
Bull - SERIEPREMIÄR 21 September
NCIS - säsong 14 har premiär 21 September
NCIS: new orleans - säsong 3 har premiär 21 September
MacGyver - SERIEPREMIÄR 24 september
Hawaii five-0 - säsong 7 har premiär 24 September
Blue bloods - säsong 7 har premiär 24 September
Criminal minds - säsong 12 har premiär 29 September
Code black - säsong 2 har premiär 29 September
NCIS: Los angeles - säsong 8 har premiär 3 oktober
Madam Secretary - säsong 3 har premiär 3 oktober
Elementry - säsong 5 har premiär 3 oktober
Scorpion - säsong 3 har premiär 4 oktober
2 broke girls - säsong 6 har premiär 11 Oktober
The odd couple - säsong 3 har premiär 18 Oktober
Man with a plan - SERIEPREMIÄR 25 Oktober
the great indoors - SERIEPREMIÄR 28 oktober
Pure genius - SERIEPREMIÄR 28 Oktober
Mom - säsong 4 har premiär 28 Oktober
life in pieces - säsong 2 har premiär 28 oktober
 
FOX
Lucifer - andra säsongen har premiär 20 September
Gotham - tredje säsongen har premiär 20 September
Scream queens - säsong 2 har premiär 21 September
New girl - säsong 6 har premiär 21 september
Brooklyn nine-nine - fjärde säsongen har premiär 21 september
lethal weapon - SERIEPREMIÄR 22 September
Empire - säsong 3 har premiär 22 September
Pitch - SERIEPREMIÄR 23 September
The Exorcist - SERIEPREMIÄR 24 September
Simpsons - säsong 28 har premiär 26 September
Son of Zorn - SERIEPREMIÄR 26 september
Family guy - säsong 15 har premiär 26 September
The Last Man on Earth - säsong 3 har premiär 26 September
 
 
CW
The Flash - tredje säsongen har premiär 5 oktober
No Tomorrow - SERIEPREMIÄR 5 oktober
Arrow - femte säsongen har premiär 6 oktober
Frequency - SERIEPREMIÄR 6 oktober
Supergirl - säsong 2 har premiär 11 oktober
Supernatural
- säsong 12 har premiär 14 oktober
Legends of Tomorrow - andra säsongen har premiär 14 oktober
the vampire diares - åttonde och sista säsongen har premiär 22 oktober
 
AMC
The Walking Dead - säsong 7 har premiär 24 oktober (även på kanal 9 samma dag)
 
showtime
Shameless - säsong 7 har premiär 3 oktober
Master of sex - säsong 4 har premiär 12 September
The affair - säsong 3 har premiär 21 November
 
tvland
younger - säsong 3 har premiär 29 September
 
 
Netflix
Narcos - andra säsongen har premiär 2 september
Easy - SERIEPREMIÄR 22 September
Longmire - femte säsongen har premiär 23 september
Luke Cage - SERIEPREMIÄR 30 September
The Ranch - 1B släpps 7 oktober
Mascots - SERIEPREMIÄR 13 oktober
Black Mirror - säsong 3 har premiär 22 oktober
The Crown - SERIEPREMIÄR 4 November
Gilmore girls: a year in the life - SERIEPREMIÄR 25 November
 
hulu
The Mindy project - säsong 5 har premiär 4 oktober
Chance - SERIEPREMIÄR 20 oktober
Shut Eye - SERIEPREMIÄR 8 Demceber
 
Amazon
Transparent - tredje säsongen har premiär 24 september
Crisis in Six Scenes - SERIEPREMIÄR 1 Oktober
Goliath - SERIEPREMIÄR 15 oktober
Good Girls Revolt - SERIEPREMIÄR 29 Oktober
Shut Eye - SERIEPREMIÄR 8 December
The Man in the High Castle - Säsong 2 har premiär 17 December
 
 
HBO
Westworld - SERIEPREMIÄR 3 oktober
Divorce - SERIEPREMIÄR 10 oktober
Insecure - SERIEPREMIÄR 10 oktober
 
 
MTV
teen wolf - sjätte och sista säsongen har premiär 16 November
+ ett halloween avsnitt av scream kommer att sändas i Oktober
 
Disney channel/XD
Liv and Maddie - fjärde säsongen har premiär 24 September
Star Wars Rebels - säsong 3 har premiär 25 September
 
SundanceTV
Rectify - fjärde och sista säsongen har premiär 27 oktober
 
 
Fx/fxx
Atlanta - SERIEPREMIÄR 7 september
Bettler thing - SERIEPREMIÄR 8 September
American horror story - säsong 6 har premiär 15 September
 
crackle
Startup - SERIEPREMIÄR 7 september
 
TBS
People of Earth - SERIEPREMIÄR 1 November
 
TNT
Good Behavior - SERIEPREMIÄR 16 November
 
CMT
Nashville - seriens femte säsong har premiär 6 Januari
 
 
syfy
Z nation - säsong 3 har premiär 17 September
Van Helsing - SERIEPREMIÄR 24 september
Aftermath - SERIEPREMÄR 28 september
Incorporated - SERIEPREMIÄR 1 December
��
Strarz
Ash vs Evil Dead - andra säsongen har premiär 3 oktober
Blunt Talk - andra säsongen har premiär 3 oktober
 
USA network
Falling Water - SERIEPREMIÄR 14 oktober
 
 
Comedy central
sout park - säsong 20 har premiär 15 september
Legends of Chamberlain Heights - SERIEPREMIÄR 15 september
 
BBC America
Dirk Gently's Holistic Detective Agency - SERIEPREMIÄR 23 Oktober
 
WGN America
Salem - tredje säsongen har premiär 3 november
 
El rey
From Dusk Till Dawn - säsong 3 har premiär 7 September
 
IFC
Stan Against Evil - SERIEPREMIÄR 1 November

Likes

Comments

I samarbete med luxurynails vill jag tipsa er om nagelvård och även fransförlägning. När det kommer till naglar så tycker jag alltid att man bör använde sig av gellack vid förlägning, det kommer både du och dina naglar må bättre av, jag lovar.

  

Luxurynails grundades 2007 och är alla utbildade på American Nails. Just nu är företaget ett familjföretag där en bror och en syster arbetar tillsammans. De har 15 års erfarenhet av naglar och jobbar enbart med produkter med hög kvalite och de fokuserar på att alltid gå efter kundens önskemål vilket kanske ses som en självklarthet men tyvärr är det inte alltid så. Deras salong ligger på Luntmakargatan 47 i Stockholm vilket är super centralt beläget. Bor du i Sthlm och är sugen på riktigt snygga naglar i höst? boka en tid redan idag. Har du vägerna förbi huvudstaden? ja men boka en tid då :D

 
Likes

Comments