Header

Inlägget innehåller några spoiler's angående slutet av första säsongen så läs enbart om du sett klart säsongen eller på egen risk.

Om det blir en andra säsong av 13 reasons why vad hoppas/tror ni att den kommer att handla om? Jag tror att det är en stor chans att serien blir förnyad då den redan fått väldigt bra Kritik och jag tror att det finns flera riktningar att gå för en fortsättning men det jag tror mest på är någon av dessa tre alternativ...

1. Allmänt att serien fortsätter där den lämnade av då slutet var väldigt öppet. Jag ser jättemycket potential i karaktärerna, tror att de har mer att berätta. Hannah skulle fortfarande kunna ligga i grunden för handlingen på många plan mest med tanke på att rättegången än inte är avslutad, osv. en fortsättning helt enkelt.

2. Att Tyler är huvudfokuset, antagligen att han gör en skolskjutning. Om detta blir fallet skulle "13 reasons why" fortfarande kunna vara väldigt aktuellt. Han blir i serien väldigt dåligt behandlad, de som inte är elaka mot honom fryser istället ut honom. Plus att han verkade väldigt arg på sin rättegång angående hur han blev behandlad. Det skulle inte vara out of character för honom, det skulle kännas rimligt till och med. Och ja, vilken 17-åring har en låda full med pistoler gömt i sitt rum?

3. Att Alex är huvudfokuset. Det sägs inte rakt ut vad som har hänt men jag antar att han gjorde ett självmordsförsök i slutet och inte att någon gav sig på honom. Mina förhoppningar här är att han överlever helt enkelt så att det blir en liten annan vinkel av det hela jämfört med Hannah. Alltså att fokuset fortfarande är på ett självmord men där resultatet blivit ett misslyckat självmord. Plus att det hintades flera gånger om att han nog var deprimerad men att banden och allt drama där gjorde situationen värre för honom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments