Header

- Nashville får en sjätte säsong
- Colony får en tredje säsong
- Criminal Minds får en trettonde säsong
- The Marvelous Mrs. Maisel är inte bara bekräftad till en säsong av Amazon utan hela två, yay!
- Netflix beställer in en high school-serie (YES!!!). Seriens namn är för närvarande Alexa & Katie och kommer att vara en komedi. Serien kommer att följa bästa vännerna Alexa och Katie som börjar sitt första år på high school och känner att de inte passar in.
- Keeping Up With the Kardashians får ytterligare en spin-off. Denna gång där Kylie Jenner kommer att vara fokuset. Serien kommer att ha premiär i sommar och bestå av åtta avsnitt.

- Billie Lourd (scream queens) har fått en roll i sjunde säsongen av American Horror story. Säsongen kommer att utspela sig efter presidentvalet 2016.
- David Hull (White Josh) & Scott Michael Foster (Nathaniel) får ta sig ann betydligt större roller i nästa säsong av Crazy-ex girlfriend då de uppgraderats till huvud-castet vilket vanligtvis brukar innebär att de är med i ALLA avsnitt i säsongen. För mig är det här en väldigt bra nyhet då jag började följa serien pga Scott Michael Foster. White Josh har jag alltid tyckt om som karaktär, han är mycket vettigare än resten av karaktärerna och efter att Greg flyttade så behövs han verkligen.
- Tyler Posey (teen wolf) kommer snart att dyka upp i Jane the Virgin som någon från Janes förflutna.

- Man Seeking Woman läggs ner efter tre säsonger
- MTV kommer hålla sin första egna tv & film-gala i år. Redan 7 maj kommer galan att hållas med Adam Devine som värd. Listan med vilka som är nominerade finns HÄÄÄÄR! Lite förvirrande att blanda filmer & serier i samma kategori men annars så är det väl kul att det har en egen gala.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments